Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ioanna_Trif

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ioanna_Trif's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με συγχωρείτε, μάλλον δεν έγινα αρκετά σαφής. Αναφερόμουν στη λειτουργία Αναζήτησης Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί σε αυτό το link: http://gis.ktimanet.gr/wms/apr1/ Εκεί μπορείς να βρεις διαθέσιμες αεροφωτογραφίες από πολύ παλιά. Δηλαδή, σχεδόν όσες υπάρχουν διαθέσιμες.
  2. Στις αεροφωτογραφίες αυτές αναγράφεται όντως ξεκάθαρα η ημερομηνία φωτοληψίας, καθώς και ο κωδικός αριθμός της. Πιο πολύ αναρωτιέμαι αν υφίσταται θέμα "πνευματικών δικαιωμάτων" ή κάτι άλλο αντίστοιχο που δεν γνωρίζω. Είχα μια συνομιλία με υπάλληλο της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, ο οποίος σε αντίστοιχή μου ερώτηση, μου είπε ότι δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω και ότι δεν αποτελεί επίσημο αποδεικτικό χρονολογίας για τον Ν.4178/13. Επίσημη απάντηση του ΤΕΕ δεν έχω ζητήσει ακόμα. Και αν προχωρήσω το σκεπτικό μου, θα σας ρωτούσα και για παλαιότερες αεροφωτογραφίες του Google Earth..
  3. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους μηχανικούς τι γνώμη έχετε για το να μην αγοραστεί αεροφωτογραφία από τον Ο.Κ.Χ.Ε επίσημα, αλλά να χρησιμοποιηθεί η αεροφωτογραφία από την ιστοσελίδα του Ο.Κ.Χ.Ε. (με μορφή print screen ας πούμε), ως αποδεικτικό χρονολογίας για την κατασκευή του αυθαιρέτου. Ευχαριστώ
  4. Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Πολεοδομία Μαρκοπουλου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.