Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tinamax

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tinamax

  1. Ευχαριστώ. Τόσο εύχρηστο ώστε να είναι χρήσιμο!
  2. tinamax

    ΔΕΔΟΤΑ 2014

    Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε
  3. Να είσαι καλά συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ.
  4. ΙΑΣΟΝΑ ευχαριστώ για την απάντηση. Τη δήλωση του ακινήτου την έκανα πριν 20 μήνες και ακολουθώντας το γράμμα του νόμου, όταν πληρώθηκε το 30% του προστίμου του Ν.4014 πήγα στην πολεοδομία Αρναίας ώστε να στείλει υπηρεσιακά το ΟΚ στην εφορία. Έλα όμως που δεν υπολόγισα ότι κάθε πολεοδομία και κάθε υπάλληλος φέρονται ως αυτόνομο κράτος και ζήτησαν να προηγηθεί εξόφληση του προστίμου του Ν.4014 ! Έτσι ο πελάτης, προκειμένου να σταματήσει τις απειλές κατάσχεσης, αναγκάστηκε να πληρώνει ταυτόχρονα δόσεις και στην εφορία. Ήδη του κατακρατούν ένα ενοίκιο που εισέπραττε από άλλο ακίνητο, στέλνοντας εξώδικο στο ενοικιαστή του. Ομορφιά; Το σύστημα δίνει αίτηση επανεισαγωγής παλαιοτέρων προστίμων, πιστεύω πως μπορώ να περάσω και τα φρέσκα!
  5. Η δήλωση είναι σε προσωρινή υπαγωγή, με τρόπο πληρωμής προστίμου μηνιαίες δόσεις, (έχει πληρώσει 20 από 46). Όσο για το ΤΕΕ το προσπερνάμε πλέον με μία αίτηση επενεισαγωγής παλαιότερων προστίμων και σε 2 ώρες ανοίγει αυτόματα. Μαγικό; Το θέμα είναι αν μπορούν να χαρακτηριστούν ως παλαιότερα τα πρόστιμα που καταβάλλονται μηνιαία σε παρόντα χρόνο στην εφορία και που φυσικά αφορούν στα πρόστιμα διατήρησης τα οποία είχε σταματήσει να πληρώνει ο πελάτης από το '96. Ευχαριστώ και για τις συμβουλές, θα τις έχω υπόψη.
  6. Ζητάω αν μπορώ να περάσω συμπληρωματικά στον Ν4014 στην κατηγορία "πληρωμή παλαιότερων προστίμων" τις πρόσφατες δόσεις που πληρώνει τους τελευταίους 10 μήνες στην Εφορία. Παλαιότερα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης που πλήρωσε μέχρι το '96, τα έχω ήδη περάσει
  7. Καλημέρα Χρειάζομαι τα “φώτα” σας Έχω εντάξει στον Ν.4014 αυθαίρετη κατοικία χωρίς Ο.Α. και έχω συμψηφίσει όσα πρόστιμα πληρώθηκαν μετά από καταγγελία το ’88. Το πρόστιμο του 4014 εξοφλείται με δόσεις από το Δεκέμβριο του ’11. Η εφορία όμως απειλεί με κατασχέσεις και η Πολεοδομία Αρναίας αρνείται να προσκομίσει στην εφορία βεβαίωση ένταξης αν δεν εξοφληθεί το πρόστιμο του 4014. Έτσι ο πελάτης μου αναγκάστηκε τους τελευταίους 10 μήνες, να καταβάλλει μηνιαία κάποιο ποσό στην εφορία, ώστε να σταματήσουν οι κατασχέσεις. Αυτά τα ποσά μπορώ να τα συμψηφίσω στα “παλιότερα πρόστιμα”, εφόσον είναι τρέχουσες πληρωμές και όχι παλαιότερες; Ευχαριστώ πολύ.
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Αν κάποιος έχει πληρώσει πρόστιμο ανέγερσης (ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!) και διατήρησης (έως και σήμερα), στο συμψηφισμό (!) με το ειδικό πρόστιμο θα γίνει αναγωγή των χρημάτων που έδωσε σε σημερινή αξία;;; Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.