Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimmo

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Dimmo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια ερώτηση.. Η γείωση των ανοδιωμένων βάσεων πως γίνεται? Προφανώς για λόγους διάβρωσης δεν μπορεί να ξυστεί η ανοδίωση σε κάποια σημεία..
  2. Καλησπέρα, Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το κόστος των διαφορετικών τρόπων θεμελίωσης για πάρκα?Το τσιμέντο είναι η πιο ακριβή λύση? Επίσης αν κάποιος έχει υπόψι του την σχετική βιβλιογραφία σχετικά με την επιλογή του τρόπου θεμελίωσης ανάλογα με το έδαφος.Πρόκειται για πάρκο 100KW 3 χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα.
  3. Το άρθρο 3 που αναφέρθηκε αφορά κτίρια εντός σχεδίου και οικισμούς.Αρα σε μία βιομηχανική στέγη μπορεί τα πλαίσια να μην ακολουθούν την κλίση της στέγης.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι αντίθετο..
  4. Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει..για μια περίπτωση εγκατάστασης 40ΚW με πολυκρυσταλλικά πλαίσια 230W τι inverter Kaco είναι κατάλληλος? Mε SMA έχω καταλήξει σε 2 tripower 15000TL και έναν tripower 10000TL..
  5. Ξέρει κανείς τι ισχύει στη νομοθεσία αυτή τη στιγμή για ανεμογεννήτριες 20 kw και 50ΚW ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.