Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

georx

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

georx's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ ........εξαιρετική δουλειά τόσο στη κωδικοποίηση όσο και στη διαρκή ενημέρωση.....να είσαι πάντα καλά.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..... Δημήτρη όσο αφορά το -εκ κατασκευής -έχω την εντύπωση πως πρέπει η αυθαιρεσια να υφίσταται και σε όλους τους ορόφους για μην απαιτείται συναίνεση. Τουλάχιστον μετράει ο αέρας ως ποσοστό για να καλυψω το 51%....και ένα τελευταίο, το ποσοστό του ιδιοκτήτη της αυθαιρεσιας αθροιζεται στα ποσοστά συναινεσης ?
  3. Καλησπέρα, μια βοήθεια -διευκρίνηση παρακαλώ..... έχουμε 5οροφη οικοδομή με 5 οροφοδιαμερισματα και ποσοστό 16% το καθένα συν 20% ποσοστό <<αέρα>> που κατέχει ο ιδιοκτήτης του 5ου ορόφου. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου έχει <<κλειστει>> ο φωταγωγος εκ κατασκευής και έχει ενσωματωθεί στο διαμέρισμα μόνο σε αυτό τον όροφο,οπότε απαιτείται συναίνεση. Οι ιδιοκτήτες του 2ου και 5ου ορόφου δίνουν τη συναίνεσή τους άρα έχουμε 16+16+20 (αέρας εάν μετράει ?)=52%>51% που ορίζει ο νόμος .....συνεπώς είμαι καλυμμένος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. georx

    Νόμος 4495/2017

    Σε ευχαριστώ πολύ.
  5. Σε ανάλογη περίπτωση η πολεοδομία μου ζήτησε υπεύθυνη δήλωση παραίτησης του αρχικού επιβλέποντα μηχανικού ώστε ο νέος μηχανικός να αναλάβει την άδεια νομιμοποίησης-αποπερατωσης με τις υπολειπόμενες εργασίες επίβλεψης καί ΚΥΡΙΩΣ την υπογραφή των υπευθύνων δηλώσεων για τη σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.
  6. Σε αυτο το συμπερασμα ειχα καταληξει και εγω αλλα.............ηθελα μια επιβεβαιωση. Σας ευχαριστω πολυ.
  7. Να <<επεκτεινω >> λιγο την ερωτηση του alexdam? Στην περιπτωση που εχει εξοφληθει προστιμο με το ν. 3843/10-π.χ. ΥΔΒΧ σε υπογεια σταθμη δυοροφης μεζονετας,αλλα δεν εχει <<τακτοποιηθει>>η μη διαμορφωση του περιβαλλοντος χωρου(πλεον ισογειο-1ος) - και δεν εχει γινει περαιωση στην πολεοδομια τι γινεται?...........ειναι καλυμενος ο ιδιοκτητης με το 3843 ή πρεπει να ενταχθει στο 4178 για να δηλωσει και τη μη διαμορφωση? Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.