Μετάβαση στο περιεχόμενο

Delosmakis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Delosmakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ασχολούμαι με πιθανές χρήσεις τέφρας πυθμένα από αποτέφρωση στερεών αποβλήτων.Μία από αυτές τις χρήσεις είναι η συμμετοχή σε κατασκευή μεγάλων μπλοκ σκυροδέματος σαν αντικάταστατο αδρανούς υλικού.Παραδείγματα έργων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι φράγματα,ανεμοφράγματα,διαχωριστικές νησίδες,πλήρωση λιμένων κ.α.Λεπτομέρειες για το σκυρόδεμα δεν γνωρίζω (δεν είμαι πολιτικός μηχανικός) αλλά φαντάζομαι για οπλισμένο σκυρόδεμα στη στεριά.Θέλω το πιο πιθανό είδος αδρανούς υλικού που πρόκειται να αντικαταστήσει η τέφρα για να υπολογίσω τι λεφτά γλιτώνω.Για την οδοποιία για παράδειγμα ξέρω ότι θα αντικαταστήσει 3Α για σκυρόδεμα όμως;Ελπίζω να έγινα πιο σαφής.
  2. Στα πλάισια μια εργασίας που θέλω να κάνω, θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς το εξής: Στην κατασκευή μεγάλων μπλοκ σκυροδέματος ποιο αδρανές υλικό συνηθίζεται να χρησιμοποιείται;Για παράδειγμα στην περίπτωση της άμμου ποιό είδος άμμου (3Α, θαλάσσης κ.α) είναι το πιο συνηθισμένο;Το ρωτάω γιατί βλέπω μια σημαντική διακύμανση στις τιμές πώλησης.Ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.