Μετάβαση στο περιεχόμενο

Venus

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Venus's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, είμαι τελειόφοιτη στο τμήμα ΠΔΕ στο ΤΕΙ Πειραιά (τελειώνω την πρακτική μου τέλος του μήνα και καταθέτω για πτυχίο). Θα επιστρέψω στη Κύπρο τέλος Δεκεμβρίου και ήθελα τη γνώμη σας για το αν θα έπρεπε να κάνω εγγραφή στο ΕΕΤΕΜ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Τσακιστήκανε να βγάλουνε τον νόμο για να εισπράξουν και τα γράψανε όπως να'ναι. Απ' όσο ξέρω, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ένας νόμος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και σαφής. Δεν είναι τι "εννοεί" και "διάβασε ανάμεσα στις γραμμές". Έπρεπε να λέει ειδικότητες ξεκάθαρα. Αλλά...στο Ελλαντιστάν.. Όπως και να'χει νομίζω πως έχουμε δικαίωμα υπογραφής, χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρη. Θα ρωτήσω εντός της ημέρας και αν έχω απάντηση θα ενημερώσω.
  3. Εννοείτε αυτό! Απλά να τα βλέπουν κάποιοι άσχετοι που νομίζουν πως το ΤΕΙ είναι του πεταματού.
  4. Μπορώ να πω ότι με καθησύχασες! Γράφοντας πτυχιακή για ξύλινες κατοικίες, έκανα αναφορά στα μονωτικά υλικά και διαβάζοντας παντού πως ο πετροβάμβακας είναι απαγορευμένος, έκανα ήδη σενάρια για να προσπαθήσω να αντικαταστήσω το μονωτικό στο σπίτι μου, τουλάχιστον με οικολογικό πετροβάμβακα. Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε τέτοιου είδους πετροβάμβακα. Είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για βιοκλιματικές κατοικίες και η λέκτορας τόνισε πως σε καμμία περίπτωση δεν αποκλείουμε το υλικό απο την ονομασία και μόνο. Πρέπει να μάθουμε τον τρόπο κατασκευής για να κρίνουμε αν είναι οικολογικό ή όχι. Αναφέρεσε στον συμβατικό πετροβάμβακα?
  5. τέλειο! δουλεύει μια χαρά στο μεταξύ
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα κοιτάξω στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ αν υπάρχουν Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, Χάρης.
  7. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, ήδη έβαλα στο μυαλό μου μερικά θέματα. Ακριβώς όπως το είπες, ψάχνω στα τυφλά αυτή τη στιγμή. Ο επιβλέπον μου έδωσε το ελεύθερο να ψάξω για θέμα. Θα ασχοληθώ κυρίως με το σύστημα δόμησης που χρησιμοποιούν οι Αυστραλοί και οι Αμερικάνοι [δηλαδή, όχι κυκλικής διατομής ξύλα]. Έχω ήδη ψάξει εταιρίες που κτίζουν ξύλινες κατασκευές και το μόνο που έμαθα ήταν τι κώδικες πρέπει να βρω. Ευχαριστώ και πάλι
  8. Καλησπέρα, είμαι 7ο εξάμηνο στο ΤΕΙ Πειραιά – Δομικών Έργων και έχω αρχίσει να ψάχνω θέμα για την πτυχιακή μου. Προς το παρόν, είμαι ακόμα στο γενικό θέμα: ξύλινες κατασκευές [ποιο συγκεκριμένα για τα Αυστραλέζικα σπίτια]. Προσπαθώ να μαζέψω υλικό για να καταλήξω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Τι υλικό θα πρέπει να ψάξω, εκτός από τους κώδικες προδιαγραφών? Αν έχετε ιδέες, είναι ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.