Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nrvk

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nrvk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην δική μου περίπτωση συντρέχουν όλες οι προυποθέσεις της Π3.17. Το τελευταίο που λέει ότι πρέπει η ποιότητά τους να είναι σύμφωνη με γενικές ή ειδικές υγιειονομικές ή άλλες διατάξεις με προβληματίζει.
  2. Λέει ότι: "Απαγορεύεται ο απορροφητικός βόθρος να εισχωρή του ορίζοντος των υπογείων υδάτων". Είναι ο μόνος περιορισμός για απορροφητικό μετά τη σηπτική δεξαμενή. Απλά ανρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι πιο καινούριο που να το καθιστά πιο σαφές.
  3. Παιδιά καλησπέρα. Βγάζω την άδεια σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Το οικόπεδο είναι εκτός σχεδίου. Μπορώ σε κτίσμα εκτός οικισμού να δείξω σηπτική με απορροφητικό (το θέλει ο πελάτης) ή μόνο στεγανό βόθρο? Διαβάζοντας το Κ.Υ.Α. 221/65 Ν. 4042/12 δεν βρήκα κάτι σαφές για την περίπτωσή μου.
  4. Βλέποντας την απάντηση του ΥΠΕΚΑ έχω απλά να πω ότι στη διεύθυνση περιβάλλοντος στην Νομαρχία Αθηνών μου ζήτησαν ανανέωση περιβαλλοντικής κανονικά, με όλη τη χαρτούρα που αυτό συνεπάγεται.
  5. Παιδιά καλημέρα. Έχει λήξει η περιβαλλοντική ενός πελάτη μου που έχει υπόγειο PArking μαζί με αντλία καυσίμων και πλυντήριο - λιπαντήριο. Τι πρέπει να κάνω για να την ανανεώσω? Γίνεται από την αρχή ή συνδιάζω την παλιά, αν τη βρει, με κάτι άλλο?
  6. Είσαι Καλαμάτα. Έτυχε πρόπερσι ίδια εποχή να βγάζω άδεια σε ξυλουργείο Αθήνα και Βόλο. Στο Βόλο ζητούσαν τα μισά...
  7. Τελικά δεν το γράφει ρητά μέσα, αλλά όπως μου είπαν και στο υγειονομικό ειδικά για τα αρτοποιεία υπερισχύει ο νόμος έναντι της διάταξης, ακριβώς επειδή το ένα είναι νόμος και το άλλο διάταξη. Άρα στην περίπτωσή μου τα 30 τ.μ. απαιτούνται.
  8. Πηγαίνοντας και μια βόλτα από τη διεύθυνση βιομηχανίας μου είπαν ότι εργαστήριο ζαχαροπλαστικής γίνεται αλλά τα 30 τ.μ. πρέπει να τηρηθούν γιατί ο νόμος υπερισχύει της υγειονομικής διάταξης. Τώρα όσο αναφορά το catering θα πρέπει να γίνει σε χώρο ο οποίος να είναι ξεχωριστός από τον πρώτο και να πληροί τις προυποθέσεις που θέλει ένα catering. Δηλαδή πρέπει να έχω δύο ξεχωριστούς χώρους, ο ένας αρτοποιείο - πρατήριο άρτου - εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και ο άλλος catering. Τώρα πρέπι να βάλω κάτω το νόμο να δω αν υπάρχουν τα τετραγωνικά. και αν είχε δίκιο η υπάλληλος στη διεύθυνση βιομηχανίας ότι ο νόμος υπερισχύει της υγειονομικής και "Το γράφει ρητά μέσα".
  9. Καλησπέρα. Ένας πελάτης μου έχει άδεια αρτοποιείου-πρατηρίου άρτου στο μαγαζί του την οποία και πουλάει σε κάποιον, ο οποίος και θέλει να την επεκτείνει σε αρτοποιείο-πρατήριο άρτου - εργαστήριο ζαχαροπλαστικής - catering. Αυτό αδειοδοτείται από τη διεύθυνση βιομηχανίας. Πάιρνει απαλλάκτικό, και αν ναι πώς έχει η διαδικάσία επέκτασης της άδειας σε αυτή την περίπτωση?
  10. Δόξα τω Θεώ Δημήτρη έχω βγάλει άδεια σε άλλα 3 συνεργεία, οπότε η διαδικασία μου είναι γνωστή από εδώ και πέρα. Οπότε κανονικά, άδεια ίδρυσης, λειτουργίας και πάμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά.
  11. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πελάτη που θα σηκώσει ένα μεταλλικό κτίριο και μέσα θα φτιάξει συνεργείο μικροεπισκευών. Διαβάζοντας το ΦΕΚ201Α του 2009 καθορίζει τις προυποθέσεις λειτουργίας του, αλλά δεν λέει πουθενά αν παίρνει άδεια ίδρυσης-λειτουργίας από το μεταφορών όπως τα άλλα συνεργεία ή από κάπου αλλού, σαν κατάστημα π.χ.. Μήπως μπορεί κάποιος να μου το διευκρινήσει?
  12. Παιδιά καλημέρα. Σε νεοανεγειρόμενο κατάστημα με είδη θέρμανσης κλπ. απαιτούνται ηλιακός και ζνχ στην ύδρευση ή όχι? Πού να ψάξω?
  13. Καλησπέρα. Έχω ένα πελάτη που του είχα βγάλει άδεια βενζινάδικου, ο οποίος έχεις τρεις δεξαμενές βενζίνης στο βεζινάδικό του. Λόγω του ότι δεν τις χρειάζεται πια και τις τρεις, θέλει να καταργήσει τισ δύο για να μην πληρώνει στο δήμο κάποια χρήματα για χρήση του υπόγειου χώρου. Ξέρει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ για να σφραγιστούν ή να γίνει οτιδήποτε άλλο χρειάζεται?
  14. Με απευθείας ανάθεση γίνεται να σπάσει η μελέτη των Η/Μ σε μελέτη και τεύχη δημοπράτησης για να ανεβάσουμε λίγο τον προυπολογισμο? Επίσης αν κατεβούν να πάρουν τη δουλειά δύο μελετητικά μαζί, το ποσό είναι το 30% του ορίου αμοιβών της Α' τ'αξης 'η διπλασιάζεται? ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  15. Κώστα όταν μιλάς για τυφλές βάνες φαντάζομαι οτι μιλάς για FG8 ή blind spacer αναλόγως αν μιλάμε για 12 ίντσες και πάνω ή κάτω από 12 ίντσες. Επίσης επειδή στο lpg συνηθίζεται πέραν των ανωτέρω σε εγκαταστάσεις που έχω δει σε διυλιστήρια να μπαίνουν δύο βάνες στη σειρά εκεί που χρειάχεται. Αυτά υπάρχουν? ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.