Jump to content

kobaksev

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About kobaksev

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Καισαριανή - Βόλος
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Ω, ναι και όπως είναι "φυσικό" υπήρχαν διάφορα άλλα λάθη (όνομα ή ΑΦΜ ιδιοκτήτη, υπολογισμός προστίμου) ή "παρατηρήσεις". Το ξέρουμε όλοι αλλά το ξαναγράφω, θέλει πολύ προσοχή σε ό,τι χαρτί παίρνουμε καθώς τα λάθη λόγω φόρτου (στην ευνοϊκή περίπτωση) είναι αρκετά.
 2. Σήμερα πήρα στα χέρια μου κάποια πρόστιμα (μετά από 6 μήνες), ένα εκ των οποίων είναι ίσο με 263€. Για καταβολή εφάπαξ δεδομένης της έκπτωσης δεν χρειάζεται να πληρώσει κάτι πέραν του παραβόλου (263-26.3-250=-13.3€) Αντίστοιχα, πρόστιμα μέχρι 277€ ευρώ θα έδιναν μηδενική καταβολή. Είναι έτσι και μπορώ να περαιώσω;
 3. Το "θέμα" με το e-banking, τουλάχιστον σε κάποιες τράπεζες, είναι πως το αποδεικτικό είναι ένα αρχείο .pdf το οποίο πανεύκολα επεξεργάζεται. Οπότε στις εποχές που ζούμε μπορεί κάποιος να μπει στον πειρασμό!
 4. Έχω πληρώσει πρόστιμα στην Probank και περαιώσει κανονικά την διαδικασία. Το ότι σου δίνουν ένα αποδεικτικό είναι πράγματι ενοχλητικό αφού πρέπει να το φωτοτυπήσεις για σένα ή τον πελάτη σου. Στην πολεοδομία Καλλιθέας σου συνιστούν να πας μάλιστα στην εν λόγω τράπεζα που είναι ακριβώς από κάτω και έχει περιορισμένο φόρτο. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
 5. Έχει κάποιος εικόνα από πολεοδομία Συγγρού; Έχει αποκατασταθεί η παραλαβή φακέλων και ο υπολογισμός προστίμων ή έχουν μείνει ακόμη στους φακέλους του Οκτώβρη;
 6. @antonissma: Η οποιαδήποτε παράταση κατάθεσης φακέλων θα (πρέπει να) συνοδεύεται από αντίστοιχη μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας καταβολής της πρώτης δόσης. Το διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας λήξης της προθεσμίας κατάθεσης και της ημερομηνίας καταβολής της πρώτης δόσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες, που με τις παρούσες συνθήκες πάλι είναι ελάχιστο.
 7. Μέχρι να ανεβάσεις κάποιο 3D, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες (αν δεν τις έχεις ήδη πετύχει κάπου), ίσως βοηθήσουν την σκέψη σου. Καλή συνέχεια.
 8. Αρμόδιο υπουργείο είναι το υπουργείο υποδομών, μεταφορών & δικτών. Ο ελοτ (σε τηλεφωνική επικοινωνία) είπε πως τα εθνικά προσαρτήματα δεν είναι ακόμη έτοιμα. Από εταιρείες στατικών προγραμμάτων λένε πως πάμε για παράταση, ίσως εξάμηνη (πάνε οι αναβαθμίσεις που περιμένανε να πουλήσουν). Καλές γιορτές και υπομονή.
 9. Άβυσσος το ΕΜΠ όσον αφορά την άντληση πληροφοριών. Είχα κρατήσει στα αγαπημένα μία διεύθυνση για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αλλά το link έχει πέσει. Πάντως παρέπεμπτε στο εργαστήριο υπολογιστικής μηχανικής της ΣΕΜΦΕ που είναι στο κτίριο αντοχής. Μιάς και το συγκεκριμένο εργαστήριο συμμετέχει αρκετά στο μεταπτυχιακό δεν χάνεις τίποτε να επικοινωνήσεις με τα παιδιά εκεί http://webserver.compmech.ntua.gr/html/contact.html Επιπλέον, ψάχνοντας στο google εντόπισα το πρόγραμμα του τρέχοντος εξαμήνου εδώ και ένα έγγραφο με κάποιες πληροφορίες για τα μαθήματα http://protovoulia.org/book/export/html/336 Κάνε μια προσπάθεια με αυτά, αν βρω και τον κανονισμό σπουδών θα τον ανεβάσω.
 10. Πάρα πολύ καλό link, μπράβο σε αυτούς που συλλέγουν το υλικό και το ανεβάζουν εκεί.
 11. Σε παράταση της διαδικασίας ταχυδρομικής υποβολής αιτήσεων για τους ημιυπαίθριους, που κανονικά λήγει στις 31 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος. Ωστόσο, προς το παρόν δεν συζητεί τη γενική παράταση της διαδικασίας, η οποία ολοκληρώνεται στις 28 Δεκεμβρίου.
 12. Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή, πραγματικά πρωτοποριακή για τα ελληνικά ιντερνετικά τεκταινόμενα.
 13. cna, αυτό το βίντεο μπήκα μόλις να ποστάρω. "Γιατί ξεπουλάτε τους συμπατριώτες σας;".
 14. (Είμαστε εκτός θέματος) ΕΚΩΣ §18.3.2 Μπορεί να χρησιμοποιούνται το πολύ δύο διαφορετικές διάμετροι διαμήκων ράβδων σε κάθε διατομή στην ίδια δοκό. Στην περίπτωση αυτή πρέπει: ØL,min ≥ 2 3 ⋅ØL,max όπου: ØL η διάμετρος του διαμήκους οπλισμού.
 15. ilia ωραίο το σχήμα σου (και η σχέση είναι πλέον σωστή). Δεν έχει σοβαρά λάθη ο πίνακας (εκτός από την τιμή του L1 για Φ18 ) αλλά αποκλίσεις. Σωστότερο είναι να έχουμε δύο πίνακες, έναν για κάθε περιοχή συνάφειας.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.