Μετάβαση στο περιεχόμενο

restincrete

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

restincrete's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. κοιταξτε εγω δεν ειμαι μηχανικος αλλα μειωτικο παιρνει λογω υπογειου ετσι κι αλλιως..
  2. Παιδια εγω δεν ειμαι μηχανικος αλλα νομιζω το υψος μετριεται απο ενα συγκεκριμενο επιδεδο αναφορας που στην προκειμενη περιπτωση θα ειναι μαλλον ο δρομος στη φατσα του κτιριου..Απο κει και υστερα εσυ μπορεισ να βαλεις το μετροποντικα και να σου σκαψει τριωροφο υπογειο ..κι ασ μην το μπαζωσεις γυρω γυρω παλι υπογειο θα ειναι κατα ΓΟΚ 85 Η παραβαση ειναι η υπερβαση δομησης και το ξεμπαζωμα με αναλυτικο και σε καμια περιπτωση υπερβαση υψους κατα την ταπεινη μου αποψη..Εκτος αν κατσει κανα μετρο ο δρομος στη φατσα που λεγαμε.. με τους δρομους που εχομε..βεβαιως βεβαιως
  3. Εχω αδεια του 1989 ..δε φαινονται πουθενα πλακοστρωσεις κλπ..Ειμαι αυθαιρετη ως προς τα σημερινα δεδομενα αλλα οχι ως προς την αδεια μου η οποια ειναι η μονη βασιμη και νομιμη πηγη για να κρινομε τι ειναι αυθαιρετο και τι οχι στο κτισμα αυτο ..ΔΗΛΑΔΗ αν σημερα ειναι νομιμα τα πρασινα κεραμιδια και μετα απο πεντε χρονια τα καταργησουν αυτοι που τα βαζουν τωρα θα ειναι παρανομοι??
  4. Λοιπον παρακαλω να μελετησετε προσεκτικα δυο κειμενα που ερχοντα σε αντιθεση και να μου πει καποιος τι ισχυει πριν τρελλαθω τελειως. Η μερος ερωταπαντησεων ΥΠΕΚΑ >ερωτηση 4 vs Εγκυκλιος 13 παραδειγματα υπολογισμου προστιμου>Β.παραδειγματα μη νομιμων κατασκευων ΕΝΤΟΣ σχεδιου>Παραδειγμα 2 Τελικα μπαινει στα υπογεια ο μειωτικος ανεξαρτητου χρησης οπωσ ισχυριζεται ο παικτης 1 η δε μπαινει και κερδιζει ο παικτης 2??Δεν ειμαι μηχανικος αλλα εχω φλεγον θεμα και παρακαλω πειτε την αποψη σας..Μηπως η εγκυκλιος που βγηκε αρχικα ηταν προχειρογραμμενη ενω αργοτερα με τις ερωταπαντησεις κοιταξανε το θεμα πιο προσεκτικα??
  5. Εγω εκανα ανακαινιση σε ολοκληρο οροφο και διαπλατυνα ,αλλαξα θεση,καταργησα κουφωματα ..Νομιζω ομως οτι μετρανε στις λοιπες παραβασεις ..Το θεμα ειναι αν μπορω να τροποποιησω την αδεια ωστε να φαινεται η νεα υπαρχουσα κατασταση νομιμη δια παντος και οχι ρυθμισμενη για 30 χρονια...Με ΕΜΕΚ γινεται αυτο?Δεν ειμαι μηχανικος και δεν γνωριζω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.