Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

partsa

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

partsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά δεν είναι και τόσο απλα τα πράγματα οπως τα ειχα στο μυαλό μου. Πήρα μια γενική ιδέα. Το επόμενο βήμα ειναι να έρθει κάποιος ειδικός να δει και να μου πει τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  2. Παιδιά κάτι δεν έχω καταλάβει. Αυτο το μηχανημα που συζητάμε ζεσταίνει και κυκλοφορεί το νερό που υπάρχει ηδη μέσα στο κύκλωμα στο σπίτι; Οπότε θεωρητικα κλεινοντας τη βάνα που υπάρχει στο ντουλάπι στο διαδρομο εξω απο το σπιτι μου απομονωνομαι απο το υπόλοιπο κυκλωμα της πολυκατοικίας και χρησιμοποιω το νερο που υπαρχει μετα τη βανα μεσα στο σπιτι; Οταν λετε για κολλεκτερ ενοειτε αυτο; Εχω τετοια μεσα στα μπανια. Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειμαι τελειως ασχετος με το αντικείμενο. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
  3. Μάλλον σ'αυτό θα έχω πρόβλημα γιατί δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις με ορισμένους.
  4. Χρειάζεται να μου το επιτρέψουν οι γείτονες; Κάτι τέτοιο εχω στο μυαλό μου.
  5. Να συμπληρώσω οτι τα χρήματα που αναφέρω παραπάνω είναι με την προπερσυνη τιμή του πετρελαίου. Πέρυσι βολευτήκαμε με θερμοπομπούς, οπως και φέτος- προς το παρών- αλλά με ενα παιδί να αλωνίζει σε όλο το σπίτι, πλέον και οι θερμοπομποί δεν είναι λύση.
  6. Δυστυχώς στο Κορωπί που μένω δεν βλέπω σύντομα να έρχεται το φυσικό αέριο. Όσο για την εγκατάσταση πετρελαίου που υπάρχει στην πολυκατοικία δεν έχω να πω πολλά.. Τα τουλάχιστον 350€ κοινόχρηστα, το μήνα με πολύ προσεκτική χρήση τα λένε όλα πιστεύω.
  7. Γιατί το λες αυτό? Είναι τόσο ασύμφορος ο ηλ. λέβητας?
  8. Ψάχνωντας για μια πιο οικονομική λυση θερμανσης απο το πετρελαιο κατεληξα στους ηλεκτρικους λεβητες. Ομως βλεποντας τι υπαρχει στην αγορα (Laing, AEG, Dimplex, Applimo κ.α) πραγματικά μπερδευτηκά. Δεν με ενδιαφερει τοσο το αρχικο κοστος αποκτησης οσο η καταναλωση σε ρευμα. Τι προτεινετε; Θα μπει στον κατω οροφο μιας μεζονετας περιπου 60m2 με 5 σωματα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.