Μετάβαση στο περιεχόμενο

gbertsat

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

3 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
  1. Η αποθήκη υφίσταται νομίμως. Το πρόβλημα που έχω είναι στον συντελεστή δόμησης για την επέκταση. Γι αυτό και εγώ ψώχνω να βρώ καμία λύση, μπας και καταφέρω να μην επιρεάσει την επέκταση. Ο πελάτης την χρησιμοιεί τώρα ως λεβητοστάσιο οπότε η λύση τησ κατεδάφησης δεν υφίσταται.
  2. Συνάδελφοι χρειάζομαι την βοήθειά σας. Σε μία επέκταση σε υπάρχων κτίριο υπάρχει μία αποθήκη που συνορεύει με την οικία. Αυτή έχει ύψος καθαρό 2,20. Θα χρησιμοποιηθεί ως λεβητοστάσιο με τον καυστήρα και την δεξαμενή πετρελαίου. Η ερώτηση μου είναι αν μετραει στον συντελεστη δόμησης και αν ναι πως μπορεί να μετατραπεί σε υπόγειος χώρος ωστε να μην μπει στην δόμηση.
  3. Συγνωμη βρε συναδελφοι, αυτος ο γυάλινος ογκος που "καβαλάει" ένα κτίριο κλασσικής αρχιτεκτονικής σας αρέσει; Εγώ προσωπικά το βρίσκω αρκετά άσχημο και δεν μπορώ να βρω την σύνδεση που έχει το νέο με το παλιό.
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδελφους μηχανικούς για μια περιπτωση που αντιμετωπίζω. Σε μία μονοκατοικία που έχει ανεγερθει με οικοδομικη αδεια το 2002 θελω να τακτοποιήσω κάποιες αυθαιρεσίες. Μία απο αυτές είναι και η αλλαγη της θέσης του τζακιου σε αλλο τελειως σημειο του σπιτιου Η ερώτηση μου είναι σε τι κατηγορία αυθαιρεσίας θα πρεπει να το δηλωσω και πως θα υπολογίσω το προστιμο αυτης τησ αυθαιρεσίας. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.