Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mc95094

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

mc95094's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. χοιροστάσιο

  2. Έκανα firmupdate και το μόνο που άλλαξε ήταν ότι έφυγε το μήνυμα σχετικά με το πάτημα του κουμπιού on line. κατά τα άλλα κάνοντας μια εκτύπωση η κεφαλή αρχίζει να χαλάει. όσο αφορά το maintenance Cartridge έχει ενσωματωμένο τσιπάκι το οποίο ανάλογα πόσους καθαρισμούς κάνεις σου δείχνει πόσο της % απομένει μέχρι που μηδενίζει. σκοπός είναι να μπεις στο service mode του μηχανήματος και να το κάνεις πάλι 100%.
  3. Όταν αγόρασα το μηχάνημα κανένας δεν μου είπε να τυπώνω κάθε εβδομάδα ούτε να τον έχω on line. φυσιολογικά χάλασε η κεφαλή και την άλλαξα. Αφού λοιπόν ενημερώθηκα έκανα ακριβώς ότι δεν είχα κάνει προηγουμένως δηλαδή κάθε εβδομάδα τύπωνα ένα Α2 και πάντα on line. Επιπροσθέτως η κεφαλή που έβαλα ήταν PF-03 δηλαδή πιο αναβαθμισμένη. Αποτέλεσμα προχτές άρχισε να βγάζει το κλασικό μήνυμα περί καθαρισμού κεφαλής και να πιέζω το on line για να τυπώσω. Άρα μια από τα ίδια!!!!!!!! Μπήκα σε ξένα sites και το πρόβλημα είναι γνωστό. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι Άτυχος !!!!
  4. συνάδελφε εγώ έχω πικρή εμπειρία από canon (IPF 700). Χαλάει η κεφαλή ανά δυο χρόνια περίπου και έχουν ακριβά μελάνια. Αν έχεις κάποιο μεγάλο μελετητικό γραφείο μπορεί και να συμφέρει αφού έχει και καλή ποιότητα σχεδίασης και μεγάλη ταχύτητα. Αν έχεις όμως μικρο γραφείο τι γίνεται? Αυτό το λέω διότι αν δεν τυπώνεις μέρα παρά μέρα ξεραίνεται η κεφαλή οπότε μετά θέλει αντικατάσταση. Όσο αφορά τον αυτόματο καθαρισμό της κεφαλής ειδικά ο Β καθαρισμός το μόνο που κάνει είναι να καταναλώνει το μελάνι σου χωρίς αποτέλεσμα.
  5. Έχω τον ipf 700 και είναι η δεύτερη φορά που μου βγάζει πρόβλημα η κεφαλή, γνωρίζεται αν ο ipf 75o έχει το ίδιο πρόβλημα με την κεφαλή? ποιο άλλο μοντέλο παράδειγμα hp προτείνετε?
  6. Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται μελέτη διάθεσης υγρών αποβλήτων για την έκδοση άδειας λειτουργίας ενός βαφείου αυτοκινητων; το κτίριο είναι νεόδμητο ευχαριστώ
  7. Το θέμα είναι αν πρέπει να κατασκευάσω μια λεκάνη με έξοδο μιας σωλήνας προκειμένου να μαζέψω ολα τα νερά της πηγής. υπάρχει καποιος ειδικός τρόπος κατασκευής? θα πρέπει να κάνω δειγματοληπτικές μετρήσεις ώστε να βρώ τον μέσο όρο της παροχής?
  8. γνωρίζει κάποιος συνάδελφος πώς μπορεί να υπολογιστεί η παροχή νερού προερχόμενο απο κάποια πηγή? ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  9. μειώνοντας όμως την διατομή με την ανοξείδωτη αυξάνεις την ταχύτητα τον καυσαερίων άρα έχεις αύξηση θορύβου ειδικά στην περίπτωση που η καπνοδόχος περνά μέσα απο διαμέρισμα. εγώ ρωτάω μόνωση εξωτερικά γίνεται και με ποιόν τρόπο?
  10. Το θέμα ειναι οτι έχω την περίπτωση του φαινομένου της υγροποίησης της καπνοδόχου και το μόνο το οποίο μπορώ να κάνω (λόγω κατασκευαστικών δεδομένων) είναι η εξωτερική της μόνωση απλά θέλω μια γνώμη πως μπορεί να γίνει αυτό. ευχαριστώ
  11. πρόκεται για έκδοση καινούργιας οικοδομικής άδειας
  12. ο ακάλυπτος είναι στο πίσω μέρος και δεν βλέπει κοινόχρηστο δρόμο ή χώρο. έτσι προκειμένου να αποτελεί έξοδο διαφυγής θα πρέπει να κατασκευαστεί πυροπροσταρευόμενος διάδρομος ο οποίος θα διέρχεται μέσα απο τον χώρο του καταστήματος? αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλαχτούν τα αρχιτεκτονικά!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. το θέμα ειναι ότι απο θέμα ΣΔ δεν παίρνει τίποτα γι αυτό και προτείνω σιδηροκατασκευή. το θέμα όμως είναι αν μπορεί να θεωρηθεί ως η δεύτερη έξοδο διαφυγής. εκεί εχω κολλήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.