Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σάλιαρη Μαρία

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Σάλιαρη Μαρία's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα θα ηθελα να ρωρήσω. εχω να συντάξω ένα τοπογραφικό διάγραμμα γηπέδου 2000μ2 εντός σχεδιου και πανω σε υπάρχον δρόμο.Το οικόπεδο όμως διχοτομείται και από άλλο δρομο. Τι πρεπει να γράψω? Θα πρεπει να δουλέψω ξεχωριστά και να πω ότι το 1 ειναι αρτιο και οικοδομήσιμο και το άλλο θα καταστει οικοδομήσιμο μετά τη διάνοιξη του δρόμου? ή να αναφερθώ στο γήπεδο όπως ειναι στη σημερινή του μορφή ενιαίο?
  2. Ναι οκ όλα αυτά , αλλα εγώ θέλω μόνο να βεβαιωθώ αν το τοπογραφικό του κτηματολογίου αντιστοιχει στην πραγματικότητα ή εχει απολκίσεις . Αν βρω διαφορές στις διαστάσεις ναι , να κανω μια ποιο σωστη καταγραφή ,αν όμως ταυτίζονται γιατι να μπω σε αυτή τη διαδικάσία αφου μου αρκεί το τοπ. του κατηματολογίου.
  3. Παρακαλώ θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις τεχνικές σας συμβουλές. Έχω ένα τοπογραφικό διάγραμμα βάση συντεταγμένων του κτηματολογίου (σε ΕΓΣΑ) , για να μπορέσω να δω αν ανταποκρίνεται στην υπάρχουσα κατάσταση μπορώ να το ελέγχω μόνο με κορδελίες (είμαι διασφαλισμένη έτσι) ή χρειάζεται να αποτυπώσω το οικόπεσο με GPS και να ταυτίσω τα 2 σχεδια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.