Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Xronis27

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Xronis27's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλό μεσημέρι & καλό μήνα. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τόσο το θέμα αν τα έχω βρει με το μηχανικό μου δεν το συζητάμε είναι σαφές διαφορετικά δεν θα του είχα εμπιστοσύνη να αναλάβει το έργο. Τώρα στην ερώτηση ποιο θα ήταν καλύτερα να ρίξω πρώτα της κολώνες ή την πλάκα μαζί έχω απάντηση και από το μηχανικό & από τον εργολάβο? Αλλά δεν σημάνει ποια θα ήταν θα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα στην ερώτηση που ανέφερα παραπάνω. Στο κάτω κάτω υπάρχει δημοκρατία ό καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του. Ο μηχανικός ή ο εργολάβος μπορεί να λέει ότι τον συμφέρει και νομίζει ότι είναι το πιο σωστό για πολλούς και διαφόρους λόγους? Δηλαδή ό κάθε άνθρωπος που μου λέει ότι έμενα μου τα έριξαν κουστούμι κολώνες και πλάκα γιατί να μου πουν ψέματα πιο το όφελος? Εγώ σαν ιδιοκτήτης θέλω της γνώμες σας που γνωρίζεται από το αντικείμενο και θέλω να μάθω τα πλεονεκτήματα & τα μειονεκτήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  2. Κύριοι γεια σας, είμαι ιδιώτης και τον τελευταίο χρόνο κατασκευάζω μια οικοδομή και βρίσκομαι στο στάδιο της πλάκας του υπογείου. Οι επόμενη εργασία που είναι να κάνω είναι να ρίξω τις κολώνες στο ισόγειο. Ρωτώντας τον μηχανικό μου και τον κατασκευαστή με παραπέμπουν στο να ρίξω πρώτα τις κολώνες και μετά την πλάκα. Συζητώντας άλλοτε με ιδιοκτήτες άλλων οικοδομών μου αναφέρουν πως καλύτερα να πέσουν μαζί, δηλαδή κουστούμι, έτσι λοιπών μου δημιουργείτε το εύλογο ερώτημα τι είναι καλύτερο και πιο σωστό? Η επιφάνεια της πλάκας είναι 90τ.μ. και οι κολώνες στο σύνολο 10τ.μ. και απ' ότι καταλαβαίνω θα χρειαστούν 30 έως 35 κυβικά μπετό. Ποια τα αρνητικά και ποια τα θετικά σε καθεμία αντίστοιχα από τις δύο περιπτώσεις? Εσείς στην θέση μου τι θα κάνατε? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.