Μετάβαση στο περιεχόμενο

θανο80

Members
  • Περιεχόμενα

    32
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

θανο80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. @ AMHxaNos είναι πολύ συμαντικό να μάθεισ - τι μάρκα είναι τα πάνελ - γερμανικά/κινέζικα/.. - για ποιο λόγο είναι μεταχειρισμένα και τα παίρνεισ; έγιναν απλά έλεγχει από την TÜV ή έχουν σταλθεί πίσω στην εταιρεία διότι η απόδοση έπαισε μετά από 1-2 χρόνια - είσαι σίγουροσ ότι θα πάρεισ εγγύηση σε μεταχειρισμένα πάνελ; δεν νόμιζω!
  2. http://www.solarserver.de/solar-magazin/nachrichten/aktuelles/2012/kw26/schott-solar-zieht-sich-aufgrund-schwieriger-marktentwicklung-aus-kristalliner-photovoltaik-produktion-zurueck-duennschicht-photovoltaik-in-jena-und-geschaeftsbereich-solarthermische-kraftwerke-nicht-betroffen.html παρακαλώ
  3. Κλείνει εργοστάσιο στην Γερμανία και δεν παράγει πια κρυσταλλικά πάνελ !!!!!
  4. πτώχευσε σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και για τη aleo δεν ακούγονται καλά στην Γερμανία
  5. Σε γερμανικό εγιόπιστο περιοδικό σχολίασαν αρκετά για την εταιρεία. Είναι πολύ πιθανόν να υποβάλλει αίτηση για πτώχευση. Μείωσε την παραγωγή του κατά 66% !!!! Φήμεσ για μειωμένο ωράρειο για τουσ εργαζομένουσ και η εταιρεία σώπαινει απέναντι στησ κατηγορίες http://www.photovoltaik.eu/nachrichten/details/beitrag/sovello-vor-der-insolvenz_100007890/
  6. με 54 κυψέλεσ είναι sorry, δεν το πρόσεξα. αλλά με 54 κυψέλεσ ξέρω ΄πάνελ με τισ διαστάσεισ με 1465/986/35 mm !!!!!!!!! μην ξεχνάσ ότι το πλάισιο είναι BLACK και θα ζεσταθεί το πάνελ περισσότερο !!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. http://www.photovoltaik.eu/nachrichten/details/beitrag/q-cells-wird-dienstag-insolvenz-beantragen_100007658/ όποιοσ θυμάται τα γερμανικά από το σχολίο όλα δείχνουν πωσ αύριο θα γίνει η αίτηση πτώχευσησ !!
  8. μικρές διαστάσεις ;; 1680/990/50 0,35 είδα ότι έχει το Uoc το πιο ενδιαφέρον είναι το Pn !!! και εκεί βλέπω 0,46 στην Solarwatt !! (κακόσ βαθμός για γερμανικό πάνελ) και δείτε και την απόδοση μονάδας!!
  9. εάν η εταιρεία που θα σου κάνει την εγκατάσταση, σου δώσει εγγύηση είσαι καλυμμένοσ!! σωστά!!!!!!!!!!! αλλά μόνο εάν ο κατασκευαστήσ υπάρχει ακόμι!!! γιατί δεν νομίζω η εταιρεία που θα κάνει την εγκατάσταση θα έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει 2-3 καταγγελίεσ χώρισ να τον καλύπτει ο κατασκευαστήσ!!!!!!!!!!!! γιαυτό 1. η ποιότητα του προϊόν και 2. η αξιοπιστία τησ εταιρείασ!
  10. εσύ θα έβαζεσ κινέζικο στο σπίτι σου;; (schüco)
  11. και να μην χρεωκοπήσει,.. από την στιγμή που θα βρεθεί άλλοσ αγοραστήσ, αυτόσ δεν αναλαμβάνει παλιέσ εγγυήσεισ
  12. Στα Datasheet είναι πολλά στοιχεία που δεν με ικανοποιηούν power tolerance: +/+ 3 % max module efficiency 15,3 % για μονοκρυσταλλικό τίποτα 3,2mm glass όπωσ τα κινέζικα Temp. coefficience of power: -0,48 αυτό είναι πρόβλημα με τισ ζέστεσ μασ. ΝOCT 47 +/- 2 °C και αυτό είναι σε γερμανικά 2 °C πιο κάτο
  13. συνάδελφε, κοίταξα μια ματιά στο πάνελ που λέσ. Δεν μου λέει πολλά το γυαλί είναι μόνο 3,2 μμ, συντελεστήσ θερμοκρασίασ: -0,464 ,κινέζοι την αγοράσανε πρόσφατα, και μόνο 20 πάνελ χοράνε σε μια παλέτα. δεν ξέρω τι τιμή τα αγοράζεισ, αλλά εάν δεν είναι μεγάλη διαφορά μέχρι το γερμανικό,δεν συμφέρει εάν θέσ γράψε μου σε private mail την τιμή που παίρνεισ, και σου λέω την δικιά μου
  14. ψάχνουν για λύσεισ, αλλά οι δανειστέσ δεν κάνουν βήμα πίσω δοκημάζουν να αυξήσουν το μετοχικό κεφαλαίου, αλλά εάν δεν το δεχτούν οι επενδυτέσ θα χρεωκοπήσουν, ή χάνουν την αυτονομία τουσ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.