Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mikros771

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Οντως οχι.! πλεονεκτηματα ακους μονο απο αυτους που τα πουλανε, οι οποιοι 2 στους 3 ειναι ασχετοι με το αντικειμενο θερμανση, τελικα δεν θα προχωρησω σε αυτην την λυση, εκανα μια μικρη ερευνα εξω στην αγορα, καμια επωνυμη επηχηρηση που ασχολητε με ειδη θερμανσης δεν τα δουλευει, απο τα λιγα που εμαθα ειναι οτι η τεχνολογια τους δεν ειναι καινουρια ειναι 15ετιας και πανω, ρουμανια και ρωσια τα εχουν ξηλωσει, οτι αντιδιαυρωτικα και να βαλεις μεσα σε 3 αντε 5 χρονια τα σωματα μας μιας και ειναι χαλιβδινα θα τρυπησουν οπως και αν υπαρχει λεβητας πετρελαιου και αυτος θα υπωστει διαβρωση απο την ηλεκτρολυση που παραγετε, και ανοδιο να μπει δεν ειναι αρκετο, επισης η καταναλωση ρευματος που την διαβασα και εδω μεσα θα ξεφυγει μιας και θα αλαξει η κλιμακωτη χρεωση της δεη στο τιμολογιο, οποτε το 1-2 ευρω το τετραγωνικο που υποσχονται θα διαπλασιαστει, τωρα αυτα μου τα ειπαν αυτοι που δεν τα δουλευουν, αρα δεν νωμιζω να λενε μπαρουφες, γιατι ποιο ο λογος να μην τα εμπορευονται αν καναν δουλεια...?
  2. Γεια σας, ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις, χτες μηλουσα με εναν φιλο και μου ειπε οτι μπορει να μου βρει εναν τετοιο λέβητα στα 300€ απο βουλγαρια, εδω λεει τα δινουν καπου στα 1000, το μονο που δεν τον ρωτησα ειναι η ισχυ του αλλα απο οτι μου ειπε θα ζεστανει τον χωρο μου που ειναι 100τετραγωνικα, ηθελα να ρωτησω πριν προχωρησω σε αγορα, μιας και ακουω πολα πλεονεκτηματα 1ον.Τι κοστος εγκαταστασης εχει ενας τετοιος λεβητας.? 2ον. θα μπορεσει να δουλεψει με τον δοιαροης διακοπτη που υπαρχει στο γενικο πινακα μου.? 3ον. Θα χρειαστει συντηρηση καθε χρονο.? 4ον. Θα χρειαστει να κανω και αυξηση παροχης απο την δεη.? αυτην την στιγμη εχω τριφασικο με 25Α ασφαλειες 5ον. Ποια ειναι η θερμοκρασια λειτουργιας του, δηλαδη στους ποσους βαθμους ζεστενει το νερο, γιατι καπου διαβασα οτι δεν ξεπερναει τους 60, και ο λεβητας πετρελαιου μου εμενα θελει απο 75 βαθμους για να εχω κανονικη θερμανση. Με μια πρωτη σηζητηση που εχω κανει με εναν ηλεκτρολογο που ξερω μου ειπε δεν συμφερει λογω μεγαλης καταναλωσης ρευματος, με υδραυλικο δεν εχω μηλησει γιατι δεν εχω καποιον της προκοπης, το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι αν και το συγγεκριμενο προιον υποσχετε πολλα, δεν το εχω δει σε επωνυμα μαγαζια πωλησης ειδων θερμανσης, Ευχαρηστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.