Μετάβαση στο περιεχόμενο

joe3616

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

766 profile views
  • koundal

joe3616's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να συζητήσουμε το θέμα τις εξωτερικής μόνωσης και του πάχους της. Πλέον από 1/1/2020 όλες οι νέες οικονομικές άδειες θα πρέπει να έχουν μελέτη κενακ που θα τεκμηριώνει κτίριο σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης. Δηλαδή κατηγορία ενεργειακή Α . Άρα το πάχος της εσωτερικής μόνωσης πρέπει να αυξηθεί πολύ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση?
  2. το εγκατεστησα και μολις παω να συνδεθω μου βγαζει αυτο: SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'labros_asfaleia' Notice: Undefined property: medoo::$pdo inC:\xampp\htdocs\la-asfaleia\includes\medoo.phpon line 81 Fatal error: Call to a member function quote() on a non-object inC:\xampp\htdocs\la-asfaleia\includes\medoo.phpon line 81 τι εκανα λαθος?
  3. Δειτε λιγο γοκ 29 Π.Δ. 3/22-4-1929 (ΦΕΚ Α' 155) αρθρο 11 παρ 4 , αρθρο 55 παρ 1 και αρθρο 93 παρ 1 Συμφωνα με αυτα τα αρθρα ειναι υπογειο. αλλα η υπαλληλος που εξεταζει τα διαγραμματα δομησης ακομα αμφιβαλει μηπως δεν ειναι υπογειο. Τι κανω λοιπόν???
  4. το υπογειο εχει χρηση υπογειου βοηθητικη. και επισης η πολεοδομια λεει αφου προυπαρχει με νομιμο περιγραμμα οτι το παλιο το αντιμετοπιζουμε με παλιους γοκ και το καινουργιο με τον νοκ. δηλαδη οποτε κατασκευαστικε τι ισχυε τοτε. υποτεθεται οτι τα παλια πανε με τα παλια . δεν κανω προσθηκη πανω σε αυτο. χτιζω απο διπλα αλλη οικοδομη
  5. σε ενα οικοπεδο που βρισκεται σε οικισμο χαρακτιρισμενο προ του 1923 υπαρχει ενα διωροφο σπιτι το οποιο εχει βεβαιωση νομιμου περιγραμματος προ του 55. Το ισογειο- υπογειο εχει υψος καθαρο 2,40μ και απο το μπροστα του μερος ειναι εκτος του εδαφους κατα τα 2,40μ και προχωροντας προς τα πισω μπαινει στο εδαφος εως και 1,50μ και απο πανω υπαρχει ενας οροφοσ. Λοιπον κατα τα λεγομενα παλιων μηχανικων το συγκεκριμενο ισογειο - υπογειο δεν μπαινει στον σ.δ. Γιατι τοτε θεωρουνταν υπογειο. Στο οικοπεδο αυτο θα κτιστει και αλλη οικοδομη. Αν ομως το ισογειο - υπογειο μπαινει στον σδ δεν μου περισσευουν μετρα παρα μονο για εναν οροφο. Αν δεν μπαινει τοτε μπορω να κτισω διωροφο. Μιλαμε παντα για καινουργια αδεια με διαγραμμα δομησης κλπ. η πολεοδομια μου εχει δωσει δυο απαντησεις αλλοι υπαλληλοι λενε οτι δεν μπαινει και αλλοι οτι μπαινει στο σδ. Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας πριν αρχισω. τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "επεξεργασία" και διορθώστε. παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.