Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Kakos_lykos

Core Members
  • Περιεχόμενα

    239
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Everything posted by Kakos_lykos

  1. θα σε παρακαλούσα να την ανεβάσεις την απάντηση της ΥΔΟΜ . (του ΤΕΕ ηταν μια προφορική διαβεβαίωση χωρις αξία ). Τα γραπτά μετράνε και καλύπτουν ολους μας . η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί πισίνα σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο .
  2. Δυστυχώς εάν επικοινωνήσεις με την ΥΔΟΜ Πειραια , θα σε ενημερώσουν ότι ο ΠΟΡΟΣ είναι και ιστορικός τοπος από το 1967 και φοβαμαι ότι δεν γλυτώνεις το Υπουργειο Πολιτισμού (νεότερων μνημείων)
  3. Η προεγκριση με το ΣΑ γίνονται παραλληλα . συνηθως αργει το ΣΑ . Δεν ειναι προαπαιτηση να εχεις εγκριση ΣΑ στην προεγκριση . Προσοχή , ο μελετητής εαν εχει αλλαγές από το ΣΑ , οφείλει να αναθεωρησει την προεγκριση !!
  4. Θεωρώ λάθος αυτόν τον συλλογισμό . δεν μπορείς να κάνεις συμφωνητικό αμοιβών , με άτομα που δεν σχετίζονται με την οικοδομική άδεια . ( το ότι είναι κληρονόμοι δεν συνεπάγεται την απόκτηση και των επαγγελματικων δικαιωμάτων ) . θεωρώ ότι πρέπει να καταβληθεί όλη η νόμιμη αμοιβή .
  5. Καλημέρα μηπως γνωρίζετε την ΤΖ για δηλωση 4495 , στην οδό ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑΣ 42 ΒΟΥΛΑ . Ευχαριστώ πολύ
  6. Επιτέλους , το πρόβλημα λύθηκε . Ευγε σε όσους Νομοθέτησαν , αφουγκραζόμενοι την αγορά .
  7. Η άδεια όμως δεν έχει ανακληθεί έως σήμερα . Υπάρχει και συνυπαιτιότητα της Υπηρεσίας Πολεοδομίας . Υπέροχα !!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.