Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dimisaris

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimisaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξέρει κάποιος αν με το νέο νόμο περί άδειας ή βεβαίωσης λειτουργίας ιατρείου του 2012, απαιτείται από όλους του γιατρούς να εκδόσουν ή να ανανεώσουν τις άδειες τους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Γειά χαρά σε όλους σας, είμαι συνάδελφος μηχανικός και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης. Ενας πελάτης γιατρός, με προϋπάρχον ιατρείο, θέλει να κάνει ανανέωση της άδειας λειτουργίας του ιατρείου του. Ο ιατρικός σύλλογος εκτός από κατόψεις, τομές, ζητάει βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης από μηχανικό ή πολεοδομία. Υπενθυμίζω οτι ο χώρος λειτουργούσε από πριν σαν ιατρείο. Τι πρέπει να ελέγξω για να δώσω τη βεβαίωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Ξέρει κάποιος σε ποια πολεοδομία γίνεται η διεκπεραίωση φακέλων τακτοποίησης ημιυπαιθρίων? Πρόκειται για ακίνητο στους Αμπελοκήπους, πίσω από το President. Ευχαριστώ.
  4. Σε μια αντίστοιχη περίπτωση, υπάρχει ήδη καμινάδα ύψους 12μ. στηριζόμενη με μεταλλικό πύργο. Δίπλα στο εστιατόριο έγινε πολυκατοικία και τώρα αυτή πρέπει να ανέβει επιπλέον 12-15μ. για να ξεπεράσει την ταράτσα...Προτείνετε να στηριχθεί η υπόλοιπη καμινάδα με μεταλλική κατασκευή ή να στηριχθεί στον τοίχο της πολυκατοικίας και να ανέβει ψηλα? Θα υπάρχει θέμα μεταφοράς κραδασμών στην πολυκατοικία ή θέμα υγρομόνωσης των τοίχων της πολυκατοικίας?
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τι εννοείς 'με τις προυποθέσεις του υπ' αριθμ : Εγγρ. 15525/1994 περί χώρων κυρίας χρήσεως'? Γνωρίζεις αν το φροντιστήριο θεωρείται χώρος γραφείων ή κατάστημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  6. Γεια σας, μου έχει ανατεθεί μια περίπτωση αλλαγής χρήσης από φροντιστήριο σε φυσικοθεραπευτήριο. 1) Εκτός από τα διακαιολογητικά που απαιτεί η Νομαρχία για την έναρξη φυσικοθεραπευτηρίου, που είναι μια κάτοψη εις διπλούν της κάτοψης του νέου χώρου, απαιτείται και άλλες διαδικασίες, όπως αλλαγής χρήσης. Οι απαιτησεις της Νομαρχίας βρίσκονται εδώ: http://www.atticaeast.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=195&Itemid=369
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.