Μετάβαση στο περιεχόμενο

mp.elena

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    χανια
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

786 profile views

mp.elena's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα!!! Εχω αυθαίρετο σε στάσιμο οικισμου που καασκευάστηκε μετα το 83 το άρθρο 112 αναφέρει απόσταση απο θάλλασα μεγαλύτερη απο 2000μ. η ερώτηση είναι αν το οικόπεδο πρέπει να ειναι σε απόσταση μεγαλύτερη απο 2000μ ή το όριο του οικισμου.... Ευχαριστώ
  2. Δεν είναι ξεμπάζωμα είναι διαφορετική Στάθμη... και εγω έτσι το σκεφτομαι.... αφου δεν παραβιαζει το επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής Σε ευχαριστώ πολύ!!
  3. Καλημέρα και καλή δύναμη!! Ερώτηση έχω Διώροφη Οικοδομή με Υπόγειο Β.Χ. Ολόκληρή η οικοδομή κατασκευάστηκε σε διαφορετική στάθμη από την Ο.Α. με αποτέλεσμα το Υπόγειο να εξέχει 2,00. αντί 1,00 που έλεγε στην οικοδομική άδεια.... δεν παραβιάζεται το ύψος της περιοχής... στο Υπόγειο παραμένει η χρήση του Β.Χ. . Είναι η μόνη παράβαση της οικοδομής. πως θα το αντιμετωπίζατε.
  4. Καλημέρα!!! Άλλη μια ερώτηση... θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας..... Εχω τριώροφο Κτήριο.. Ισόγειο και Α' με Οικοδομική Άδεια... Ο Β' αυθαίρετος Όροφος.. η Μελέτη στατικών και η Άδεια για το Ισόγειο και τον Α' Έχει εφαρμοστεί πλήρως... στη μελέτη Στατικών της άδεια υπάρχει πρόβλεψη ορόφου... Χρειάζεται Μελέτη Στατική Επάρκειας κατά τη γνώμη σας?? Ευχαριστώ..
  5. Καλησπέρα!!! Μια ερωτηση... Εχω εντάξει στον 4495/2017 Δυο Κατοικίες όπου στην η Αδεια του είχε βγεί σαν Τουριστικές Επιπλωμενες Κατοικές αφου είχε προηγηθεί τότε εγκριση ΕΟΤ. Σαν χρήση το έχω βάλει τουρισμός.... Η ερώτηση είναι αν χρειάζεται τεχνική Εκθεση Η.Μ. γιατι στην ουσία είναι κατοικίες... Ευχαριστώ
  6. Καλημέρα σας!! μια απορία ... ισωσ λίγο χαζη.... σε Δήλωση του 4178/13 .. δεν ειχα ανεβάσει το ΔΕΔΟΤΑ...Η δήλωση μεταφέρθηκε στο 4495/17. Οι αυθαιρεσίες που έχει παίρνουν απαλλαγη απο ΜΣΤ. Θα ενεβάσω το ξεχασμένο ΔΕΔΟΤΑ ή Χρειάζεται Τεχνική Εκθεση Στατικής Επάρκειας. Στο ΔΕΔΟΤΑ είχε βγεί Χ Ευχαριστώ!!!
  7. Ευχαριστώ!! δεν σου οριζει ομως και της οικοδομική γραμμη του εκάστοτε ορόφου??
  8. Καλημέρα... μια ερώτηση γτ δεν κατάφερα όσο και αν εψαξα να βρω κάτι...... έχω υπέρβαση εκτός ιδεατού στερεού πως μπορεί να υπολογιστεί?? μια πρώτη σκέψη είναι παράβαση Υψους + παραβαση πρασιάς...
  9. Δυο διαφορετικες απορίες.... 1) Σε κατοικια εχω μια λοιπη παραβαση για εργασιες στον περιβ. χωρο του οικοπέδου .... τι βαζω στο ΔΕΔΟΤΑ. 2) Η αποθηκη του προτηριου εχει υπολογιστει με Υ.Δ. κανονικα, ειναι απο τσιμεντολιθους και ελενιτ χωρις καν κουφωματα ..
  10. η Αδεια ειχει μόνο το πρατηριο η αποθηκη είναι αυθαίρετη και ανεξαρτητο κτίριο... στην αλλη ακρη του οικοπέδου... Και σε μια άλλη υπόθεση εχω σε κατοικια μια λοιπη παράβαση στον περιβάλ. χώρο... εκει τι ΔΕΔΟΤΑ κανω για την κατοικία??
  11. Καλησπέρα απορίες 1. Οταν εχω μια λοιπη παράβαση μονο και τπτ άλλο ΔΕΔΟΤΑ κάνω?? 2. Σε Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων εχω αυθαιρεσια σε μικρό Β.Χ. εκτός του κυρώς κτίσματος.... τι γινεται εκεί με ο ΔΕΔΟΤΑ Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα Μητερα και κόρη εχουν μονοκατοικία 143 τ.μ. εκτος οικισμου χωρίς Ο.Α. με ποσοστα 75% και 25% αντιστοιχα και κατοικουν σε αυτη . Δεν δηλωνουν αλλα κτίσματα στο Ε9 τους. Μπορουν να λάβουν μειωτικο συντελεστη σαν κυρια και μοναδικη κατοικία??
  13. Μεζονετα πάνω απο πυλωτη με άδεια για χαμηλα κτίρια... το ύψος του κάθε ορόφου έχει αυξηθει κατα 15εκ. εκτός της πυλωτης και έχουν κλειστει οι Η.Χ. πέρα απο την Υ.Υ. που έχω βάλει για τα "νόμιμα" Χωρίς ΥΔ σε κάθε όροφο... θα έπρεπε να βάλλω και για τους Η.Χ. που εγινε μετατροπη σε Κ.Χ με Υ.Υ. περα απο την Υ.Δ.?? Καλημερα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.