Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

lpap

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

lpap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε surveng, Ίσως τα καλοκαίρια, όταν οι σπουδές σου το επιτρέψουν, να πιάσεις δουλειά σε ένα γραφείο με το αντικείμενο που σπουδάζεις και μετά από πολύ λίγους μήνες θα έχεις τις απαντήσεις που ψάχνεις μέσα από προσωπική εμπειρία. Από τους τρίτους θα ακούσεις τα πιό αντιφατικά συμπεράσματα και γνώμες. Πάντως να ξέρεις ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιό μεγάλη φαντασία.
  2. Το ερώτημα που έχω είναι : τί είδους φάκελο πρέπει να καταθέσω στην πολεοδομία για να ενοποιήσω δύο γειτονικά καταστήματα που είναι υπό ανέγερση ? Στην αρχική πολεοδομική άδεια εμφανίζονται ως δύο διπλανά καταστήματα με μεσοτοιχία , αλλά θέλω στην τελική θεωρημένη άδεια να παρουσιάζονται σαν ένα ενιαίο κατάστημα. Δεν θα αλλάξει τίποτε στα στατικά του κτιρίου, απλά δεν θα χτιστεί ο ενδιάμεσος τοίχος ανάμεσα στα καταστήματα. Από το http://www.poleodomia.gov.gr βρίσκω τις επιλογές : ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ Ποιό είναι το σωστό ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.