Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

spklive

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by spklive

  1. Δούλευα (πρόπερσυ) στο ΤΕΙ ως ωρομίσθιος βέβαια με λίγες ώρες με αποτέλεσμα να μην μου πληρώνει το ΤΕΙ εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ, αλλά να τις πληρώνω εγώ από την τσέπη μου! Πρόσφατα χρειάστηκε να πάρω βεβαίωση προυπηρεσίας από το ΤΣΜΕΔΕ και είδα ότι δεν μου είχαν περάσει ότι δούλευα στο ΤΕΙ! Ο λόγος; Το ΤΕΙ έδινε τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ!! Μπορεί να γίνει μεταφορά των εργοδοτικών εισφορών από το ΙΚΑ στο ΤΣΜΕΔΕ;;;
  2. Επομένως δεν έχω τρία χρόνια προυπηρεσίας!!! Αφού το περισσότερο δίαστημα ήμουν άνεργος!!! Το ερώτημα μου εξακολουθεί να είναι το εξής: Γίνεται οι εργοδοτικές εισφορές που καταβλήθηκαν στο ΙΚΑ να μεταφερθούν στο ΤΣΜΕΔΕ ώστε να μπει η προυπηρεσία του ΤΕΙ στη βεβαίωση προυπηρεσίας του ΤΣΜΕΔΕ;
  3. Με συγχωρείτε που γίνομαι κουραστικός!! Δηλαδή με μία απλή βεβαίωση προυπηρεσίας από το ΤΣΜΕΔΕ θα είχα τρία χρόνια προυπηρεσία στο διαγωνισμό της πυροσβεστικής;;;; Ανεξάρτητα τι γράφει η βεβαίωση;;;; Δεν εξασκώ το επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας ούτε έχω σφραγίδα, παίζει ρόλο αυτό;; Ναι τις έχω τις ώρες με αναγωγή σε μήνες!!
  4. Η προκύρηξη έγραφε αυτά: Η εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο των υποψηφίων θα αποδεικνύεται: α) από την προσκόμιση βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα στο οποίο αφορά η επικαλούμενη προηγούμενη σχετική απασχόληση και β) από την προσκόμιση βεβαίωσης εργοδότη απασχόλησης, η οποία υποχρεωτικά πρέπει να αναφέρει τη συγκεκριμένη θέση, τον χρόνο και το είδος απασχόλησης του υποψηφίου. Τι καταλαβαίνετε εσείς από την προκύρηξη; Την άδεια την πήρα το 2008, σημαίνει αυτό ότι έχω 3 χρόνια περίπου χρόνια εμπειρία; Αφού δεν δούλευα και τα 3 χρόνια!!!! Όταν πήρα τη βεβαίωση προυπηρεσίας από το ΤΣΜΕΔΕ δεν έγραφε ότι είχα δουλέψει στο ΤΕΙ γιαυτο δεν την μέτρησαν στο διαγωνισμό!!
  5. Για παράδειγμα για την προκύρηξη που έβγαλε η πυροσβεστική πριν μία βδομάδα, τους δίνω τη βεβαίωση προυπηρεσίας από το ΤΕΙ αλλά τελικά δεν την μέτρησαν γιατί δεν είχα το αντίστοιχο χαρτί από ΤΣΜΕΔΕ!! Επομένως έχασα την προυπηρεσία αυτή στο συγκεκριμένο διαγωνισμό!!! Ήθελαν και βεβαίωση από ΤΕΙ και από ΤΣΜΕΔΕ!!
  6. Μισθό έπαιρνα γύρω στα 200 ευρώ δηλαδή κάτω από τα 700 ευρώ που είναι περίπου το όριο για να σου πληρώσει το ΤΕΙ το ΤΣΜΕΔΕ, διορθώστε με αν κάνω λάθος! Επομένως πλήρωνα εγώ το ΤΣΜΕΔΕ! Το θέμα είναι ότι οι εργοδοτικές εισφορές πήγαιναν στο ΙΚΑ και όχι στο ΤΣΜΕΔΕ. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα τη βεβαίωση προϋπηρεσίας του ΤΕΙ και όλα μια χαρά!! Σε μία προκύρηξη του δημοσίου για παράδειγμα εκτός από τη βεβαίωση από το ΤΕΙ, ζητούν και βεβαίωση από το ασφαλιστικό σου τομέα, στην οποία δεν γράφεται η προυπηρεσία του ΤΕΙ που περιγράφω στο πρώτο μήνυμα!
  7. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και είμαι στο ΤΣΜΕΔΕ από το 2008. Το διάστημα 2009-2010 ήμουν ωρομίσθιος καθηγητής στο ΤΕΙ Πατρών, όπου είχα δηλώσει κανονικά ότι ήμουν στο ΤΣΜΕΔΕ. Ο μισθός μου ήταν αρκετά χαμηλότερος από τα 700 ευρώ. Πήγα σήμερα στο ΤΣΜΕΔΕ και ζήτησα βεβαίωση προυπηρεσίας, στην οποία δεν αναφερόταν ότι είχα δουλέψει στο ΤΕΙ. Πήρε το ΤΣΜΕΔΕ τηλέφωνο στο ΤΕΙ και του είπε ότι δεν έχουν καταβληθεί εργοδοτικές εισφορές από το ΤΕΙ στο ΤΣΜΕΔΕ για μένα! Επομένως δεν μπορούσε να μου περάσει την προυπηρεσία το ΤΣΜΕΔΕ. Αργότερα πήγα στο ΙΚΑ και είδα ότι έχω ένσημα από το ΤΕΙ!!! Τι μπορώ να κάνω;; Ξέρει κανείς;; Είναι κρίμα να χάσω την προυπηρεσία!! Μπορεί να γίνει καμία μεταφορά από το ΙΚΑ στο ΤΣΜΕΔΕ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.