Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

michel123

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

michel123's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γενικως θα ηθελα καριερα, αλλα ποιο συγκεκριμενα ειτε κατι που να χει σχεση με σχεδιασμο μηχανων αεροπλανων και να δουλεψω σε εταιρια ειτε σαν ερευνητης σε θεματα που περιτριγυριζουν θεματα σχετικα με αεροπλανα (ελπιζω να μη κανω λαθος παντως στο γεγονος οτι το πτυχιο του μηχανολογου μηχανικου με φερνει και στα 2). Το προβλημα ειναι, οτι αν και τεινω για Imperial, εχω ακουσει γενικως (δεν ξερω αν αληθευει) πως στην αγγλια τα πρωτα πτυχια δεν στοχευουν τοσο για ερευνητες....οσο στην Ελλαδα. Απλα θελω να σιγουρευτω οτι οπου και αν παω θα χω και τις 2 επιλογες ανοικτες...γιατι θεωρω οτι ειναι ακομη νωρις για τελικη αποφαση. Ευχαριστω για το χρονο σας.
  2. Καλησπερα, Ειμαι αυτη τη στιγμη μαθητης της Γ λυκειου, ενδιαφερομαι για τη σχολη των μηχανολογων μηχανικων και εχω (με βαση τους καθηγητες του σχολειου και του φροντιστηριου) τη δυνατοτητα να κανω σπουδες στο ΕΜΠ και στην αγγλια...(συγκεκριμενα στο Imperial), ποιο απο τα 2 πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη? Ευχαριστω για το χρονο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.