Μετάβαση στο περιεχόμενο

Simone

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Simone's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι Έχω ένα εξαρτημένο τοπογραφικό του οποίου οι συντεταγμένες είναι τύπου 234.5678, -45.6789. Γνωρίζει κανείς τι τύπου είναι αυτές οι συντεταγμένες? Ευχαριστώ!
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα τα κοιτάξω και θα ενημερώσω! Τώρα που το κοιτάω, το ΦΕΚ που αναφέρεις λέει ακριβώς ότι και η υγειονομική διάταξη, αν διαβάσεις παρακάτω λέει τα επιπλέον τετραγωνικά, που προστιθέμενα φτάνουν τα 85τ.μ. Άρα είναι όντως αυτά τα ελάχιστα τετραγωνικά για εργαστήριο παραγωγής παγωτού?
  3. Συνάδελφοι γειά σας Θέλω να βγάλω μια άδεια για εργαστήριο παραγωγής παγωτού. Από το Υπ. Ανάπτυξης με παρέπεμψαν στην υγειονομική διάταξη 8577/83 για τις προδιαγραφές των τετραγωνικών, και συγκεκριμένα στο άρθρο 52. Εκεί βρήκα ότι τα ελάχιστα τετραγωνικά είναι 85, κι αν χρειάζεται και διαμέρισμα παραλαβής της προοριζόμενης για επεξεργασία πρώτης ύλης θέλει 10 τ.μ. επιπλέον. Η διάταξη αυτή δεν διευκρινίζει αν αναφέρεται σε εργαστήριο κάτω των 22 KW, και μου φαίνεται υπερβολική η επιφάνεια που ζητείται. Επίσης, στο τέλος του ίδιου άρθρου αναφέρει κάτι για εργαστήρια παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, όπου τα ελάχιστα ζητούμενα τετραγωνικά είναι 40, και τελευταία παράγραφος αναφέρει ότι "ενδεχομένως να ιδρύονται από τους φορείς των καταστημάτων τούτων σε αυτοτελείς και ανεξάρτητους χώρους αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη των αναγκών του καταστήματός τους". Αυτό εμπίπτει στην περίπτωσή μου, όπου ο πελάτης έχει ένα χώρο 65 τ.μ. περίπου που θέλει να το κάνει παρασκευαστήριο παγωτού, το οποίο θα διαθέτει αποκλειστικά σε παρακείμενο κατάστημα λιανικής του ιδίου. Μπορείτε κάπως να με βοηθήσετε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.