Μετάβαση στο περιεχόμενο

NetGangster

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

NetGangster's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Ξέρει κάποιος να μου προτείνει software για μια μελέτη ευστάθειας βραχώδους πρανούς που να υπολογίζει συντελεστή ασφαλείας? Η αστοχία του πρανούς είναι με μορφή ανατροπής αλλά θέλω να εξετάσω την περιπτωση ολικής αστοχίας πρανούς.
  2. http://www.michanikos.gr/gallery/image/731-%CE%91%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%8E%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82/ Το συγκεκριμένο στερεοδιάγραμμα τι μορφή αστοχίας απεικονίζει? εγώ βλέπω ανατροπή
  3. Σαφως και πρωτα μεσω του Dips βρηκα το μηχανισμο αστοχιας... Αυτο που μου λες για το Slide ειναι σωστο γιατι εαν η βραχομαζα ειναι κατακερματισμενη και πολυ χαμηλης ποιοτητας μπορω να υποθεσω οτι λειτουργει σαν εδαφος. Με αναττροπη τι γινεται; Ποιο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιησω; Γιατι στο ενα στερεοδιαγραμμα εχω ανατροπη και στο αλλο σφηνα..
  4. Σ' ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα θέλω για βραχωδες πρανες και οχι εδαφικο. Το Slide και το Geoslope δεν εχουν κριτηρια θραυσης για βραχώδη (π.χ. Hook-Bray) αλλα για εδαφικα (Bishop, Fellenius κτλ). Τα αλλα δυο δεν τα ηξερα αλλα κοιταζοντας ουτε το ενα (http://www.oasys-software.com/products/engineering/slope.html) αλλα ουτε και το αλλο (http://www.galenasoftware.com/html/features.html) κανουν για βραχωδη. Εχω δοκιμάσει το Rocplane της Rockscience αλλα δουλευει μονο με αστοχιές υπο μορφη σφηνας..
  5. Καλημέρα! Ξέρει κάποιος να μου προτείνει software για μια μελέτη ευστάθειας βραχώδους πρανούς που να υπολογίζει συντελεστή ασφαλείας?
  6. Kαλησπέρα! Χρειάζομαι για μία εργασία ένα χάρτη με τις γεωτεκτονικές ζώνες της Ελλάδος. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τον κάνω στο Gis? Ή μήπως υπάρχει έτοιμο κάτι παρόμοιο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.