Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nikolas71

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  1. Μόνο 8% , πολύ λίγο είναι σε σχέση με το 20% για χρονική διαφορά του 1ός μηνός! Ευχαριστώ Μανόλη για την απάντηση σου. Είδωμεν,ας ελπίσω σύντομα !
  2. Γειά χαρά και καλή χρονιά στην καλή παρέα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, και θέλω να μάθω τα εξής: 1) Έκανα ρύθμιση του αυθαιρέτου μου, και το πρόστιμο το έβαλα σε 34 δόσεις. Πλήρωσα το παράβολο και την 1η δόση τον Δεκέμβριο. Έχω μετανιώσει που δεν το πλήρωσα εφάπαξ όλο το ποσό για να οφεληθώ την έκπτωση του 20% που είναι σημαντικό ποσό για μένα (2.800 Ευρώ περίπου). Ερώτηση: Μπορώ να το κάνω τώρα, στην συγκεκρημένη χρονική στιγμή, πριν πληρώσω την 2η δόση. Δηλαδή ο μηχανικός έχει την δυνατότητα να μπει και να το αλλάξει στο σύστημα του ΤΕΕ για να ισχύει η έκπτωση που προανάφερα; 2) Το αυθαίρετο είναι ημιτελές ( λείπει η στέγη) και κάποιοι γείτονες είναι αρνητικοί στο να συνεχίσω τις εργασίες και μάλιστα μου κάνανε καταγγελία στην πολεοδομία. Από την πολεοδομία μου λένε να συνεχίσω έστω και χωρίς κάποια έγγραφη άδεια, αλλά η αστυνομία που είχε έρθει μου είπε ότι με περιμένη το αυτόφορω αν εργαστώ χωρίς άδεια από την πολεοδομία. Το ΥΠΕΚΑ δέχεται την ρύθμιση για τα ημιτελή αυθαίρετα αλλά δεν έχει ακόμη νομοθετήσει για την συνέχιση των εργασιών. Έχετε ακούσει κάτι σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.