Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

geo_vanni

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

735 profile views

geo_vanni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εγώ επικοινώνησα με τον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού και μου έδωσε όλες τις πληροφορίες.....επειδή είναι σε συνεργασία με το παν/μιο του kingston στην Αγγλία κοστίζει τόσα πολλά! είναι 2 χρόνια part-time και είναι αναγνωρισμένο από το υπουργείο παιδείας. λογικά θα αξίζει τον κόπο, τα λεφτά και το διάβασμα!!!
  2. Το κόστος είναι 6.800 μόνο τα δίδακτρα........κι εγώ ενδιαφέρομαι να το παρακολουθήσω!!! εσύ λογικά θα έχεις ήδη γραφτεί, σωστά??? αν ναι πως σου φαίνεται?? αξίζει τα λεφτά του??? είναι πολύ απαιτητικό???
  3. καλησπέρα σε όλους....είμαι νέος μηχανολόγος μηχανικός από ΑΤΕΙ.....και δεν έχω εμπειρία πάνω σε Η/Μ μελέτες......μπορεί να μου προτείνει κάποιος από που να ξεκινήσω???? για μελέτες ύδρευσης, αποχέτευσης, κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και ανελκυστήρα..........
  4. σ'ευχαριστώ πολύ για όλα.....θα το σκεφτώ πολύ καλά και όταν έρθει η ώρα των σεμιναρίων θα αποφασίσω......ελπίζω να πάρω την καλύτερη απόφαση!!!! καλό βράδυ σε όλους!!!!
  5. καταρχήν σας ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση σας! ρώτησα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω για να τα παρακολουθήσω και θα μπορώ να δώσω εξετάσεις κανονικά......απλά μου είπαν ότι επειδή είμαι από ΑΤΕΙ να παρακολουθήσω μόνο τα 2 από τα 3 σεμινάρια (λέβητες και εγκαταστάσεις, κλιματισμού) και όχι τα κτιριακά επειδή αυτά αφορούν δομικούς η πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες. ποια είναι η γνώμη σας????
  6. καλησπέρα παιδιά.......να ρωτήσω κάτι θα ήθελα!!! είμαι μηχανολόγος μηχανικός από ΑΤΕΙ......σε λίγες μέρες αρχίζουν τα σεμινάρια για τους ενεργειακούς επιθεωρητές.....εγώ δεν έχω εμπειρία καθόλου στον τομέα αυτόν.......αν παρακολουθήσω τα σεμινάρια και περάσω τις εξετάσεις, μόλις αποκτήσω την εμπειρία θα μπορώ να βγάλω την άδεια η θα πρέπει να παρακολουθήσω πάλι τα σεμινάρια???? επίσης τα σεμινάρια αυτά θα μου δώσουν κάποιες βάσεις για να μπορώ να δουλέψω σε κάποιο τεχνικό γραφείο ώστε να αποκτήσω την εμπειρία που χρειάζεται??? σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
  7. καλησπέρα παιδιά.....είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα....ειμαι μηχανολόγος μηχανικός από ΤΕΙ..... πήρα το πτυχίο μου το 2009. για να γίνω(αν γίνεται βεβαία) ενεργειακός επιθεωρητής θα πρέπει να έχω 3 χρόνια εμπειρία στον χώρο και μεταπτυχιακό? επίσης θα πρέπει να παρακολουθήσω όλα τα σεμινάρια από το ΤΕ Ε και να δώσω εξετάσεις?? επειδή είμαι από ΤΕΙ δεν μπορώ να γραφτώ στο ΤΕ Ε. τι κάνω??? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.