Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

zac

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zac's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. ωραία, για να έχουμε δουλίτσα. Καλό θα είναι να μπαίνουν και στην τακτοποίηση τα μετά το 2011 αυθαίρετα. Να γουστάρουμε.
  2. αν δεν γίνει περικοπή 50% και στα ασφαλιστικά ταμεία ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί στη ρύθμιση κανείς. Με τέτοιες εισφορές καλύτερα να χρωστάς. Ας το ξανασκεφτούν σε κανα χρόνο που θα έχει βαρέσει κόκκινο στις συντάξεις. Χεχεχεχεεχχε...
  3. σίγουρα δεν το φτιάξανε με κανένα κανονισμό και ήταν αυθαίρετο. Αποτελούσε κίνδυνο ανα πάσα στιγμή. Το φτιάξανε τα μαστόρια της εποχής. Αλλά, τελοσπάντων έπεσε. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα. Τώρα αποτελεί παρελθόν και έτσι πρέπει να μείνει.
  4. αν το είχανε φτιάξει καλά δεν θα έπεφτε απο τη βροχή. Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούν με αυτό. Να μην ξοδευτούν λεφτά έτσι άσκοπα. Ας φτιάξουν καμια μεταλλική γέφυρα. Απλά και γρήγορα.
  5. Αυτό σημαίνει οτι όλα θα πάνε καλά για τους μηχανικούς.
  6. έτσι έτσι, γερά. Κάντε μας περήφανους. Για μια Ελλάδα που θα ανακάμψει. Με πρωτεργάτη το μηχανικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που επόμενος πρωθυπουργός θα είναι μηχανικός.
  7. λένε οτι αν γίνει ο σύριζα κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για τους μηχανικούς. Μιας και ο τσίπρας είναι συνάδελφος. Ξέρει κανείς τίποτα? Θα πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές? Θα πίνουμε καφέ στο κολονάκι?
  8. Όπως μου είχε πεί κάποτε ένας προϊστάμενος σε ένα κατεστραμμένο μελετητικό που δούλευα, τα διδακτορικά είναι γιαυτούς που δεν θέλουν να φύγουν ακόμα απο το πανεπιστήμιο. Που δεν θέλουν να μεγαλώσουν. Και εγώ προσθέτω, το διδακτορικό για τους μηχανικούς είναι τόσο χρήσιμο όσο και μια φασολάδα. Δηλαδή είτε την φας είτε δεν την φας είναι το ίδιο πράγμα.
  9. Το διδακτορικό δεν είναι για μηχανικούς, με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Εκτός και αν γίνει στο εξωτερικό. Γιατί εκεί είναι συνδεδεμένο με εταιρείες κλπ. Εδώ το μόνο που χρειάζεται ένας μηχανικός είναι καμια μετροταινία. Να μετρήσει κανα τοίχο, να κάνει καμια νομιμοποίηση. Ε αντε και κανα υπολογιστή τσέπης για πράξεις με εμβαδά και μπετά. Απλά πράγματα. Μηχανικοί είμαστε.
  10. καλά έκαναν. Προτιμώ τα γυάλινα κλουβιά. Μακάρι να αλλάξουν οι κανονισμοί και να χτίζουμε πιό ψηλά. Να φτιάξουμε και κανα ουρανοξύστη, να δώσουμε ανάσα σε πολλούς ανθρώπους. Έτσι θα πολεμηθεί η φτώχεια.
  11. Η παράταση είναι σωστή. Δεν έχει νόημα να χάνει κανείς χρόνο για σχέδια τώρα και να αλλάξει ο νόμος άλλες δέκα φορές στο μέλλον. Και να σου ζητάνε αλλαγές όποτε τους καπνίσει. Οπότε ο μηχανικός επικεντρώνεται στην απορρόφηση πελατών και τα σχέδια αργότερα. Ίσως και ποτέ.
  12. σε λίγο και η απόφαση για να νομιμοποιεί κανείς τα πάντα όλα, χωρίς φόβο και πάθος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.