Μετάβαση στο περιεχόμενο

lios1984

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

lios1984's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση αλλά ψάχνοτντάς λίγο περισσότερο στην ιστοσελίδα του μεταπτ είδα ότι τα μαθήματα γίνονται 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι το αργότερο. Αυτό δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα.
  2. Το αντικείμενο του ΔΜΠΣ Περιβάλλον και Ανάπτυξη που προτείνει ο MscEng είναι παρά πολύ κοντά σε αυτό που θέλω. Πραγματικά ενθουσιάστηκα όσο κοιτούσα την ιστοσελίδα του. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις για αυτό προς όποιον ξέρει: Τα μαθήματα είναι πρωινά ή απογευματινά; Αναφέρει στην πρόσκληση βεβαίωση από εργοδότη για χορήγηση άδειας για τις σπουδές. Πόσο εύκολο είναι για ένα οικονομολόγο; Είδα ότι πέρυσι στην 1η κατεύθυνση ήταν μηχανικοί ενώ στη 2η κατεύθυνση (η οποία με ενδιαφέρει εξίσου) υπήρξαν και επιτυχόντες από Κοινωνιολογία και Βιολογία και Πολιτική επιτήμη. Έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό το οποίο πραγματικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο όπλο μου. Αρκεί όμως αυτό; Δίδακτρα έχει; Δεν αναφέρει κάτι κάπου. MScEng και BAS, σας ευχαριστώ για τα reply σας.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Ήθελα τη γνώμη και την εμπειρία σας σε κάτι που με απασχολεί. Έχω τελειώσει οικονομικά (οικονομικό ΑΣΟΕΕ) εδώ και 5 χρόνια κι από τότε είχα μια αντίστοιχη προϋπηρεσία περίπου. Εδώ και χρόνια όμως έχω την επιθυμία να ασχοληθώ με κάτι πιο εφαρμοσμένο σε συνδυασμό με την άλλη μεγάλη μου αγάπη, το περιβάλλον. Οπότε τώρα μόνιμη σκέψη μου είναι το αν μπορώ να μπω σε μια σχολή μηχανικού περιβάλλοντος (κατά προτίμηση) και να την ολοκληρώσω παρά την εργασία μου. Εργάζομαι σε υπουργείο ως οικονομολόγος οπότε το ωράριό μου είναι στάνταρ πρωινό. Τι λέτε κι εσείς; Τι ενδείκνυται περισσότερο στην περίπτωσή μου; Α) Αν δώσω πανελλήνιες, τα προβλήματα είναι τα εξής: Θα περάσω σε μια σχολή που έχει 5ετή διάρκεια και καμιά 20ρια (το νούμερο είναι ενδεικτικό) εργαστήρια. Πως θα παρακολουθήσω τα μαθήματα αυτά όταν δουλεύω καθημερινά; Ειναι δύσκολο νομίζω να παίρνω άδεια κάθε λίγο και λιγάκι. Οι σχολές μηχανικού περιβάλλοντος είναι εκτός Αθηνών όπου κι εργάζομαι. Συγκεκριμένα Χανιά και Ξάνθη και βάζω και τη σχολή του Αγρινίου η οποία, αν και δεν είναι πολυτεχνική, έχει παρόμοιο πρόγραμμα σπουδών. Η απόσταση και μόνο αποτελεί ένα εμπόδιο στο να παρακολουθήσω εξ αποστάσεως. Β) Αν επιλέξω κάποιο μεταπτυχιακό: Ποιο μεταπτυχιακό ενδείκνυται για το δικό μου μπακγκράουντ και ενδιαφέροντα; 28χρονος οικονομολόγος, δημόσιος υπάλληλος, με εκπαίδευση σε περιφερειακή πολιτική, περιβαλλοντική πολιτική, GIS και μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην Πληροφορική; Το όποιο μεταπτυχιακό ιδανικά θα συνδυάζει εφαρμοσμένα θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής και επιστήμης. Περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις και συμβουλές σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.