Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θάλεια Βολος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.424 profile views
  1. Καλησπέρα Εχω τις εξής περιπτώσεις: 1) σε αδεια μικρής κλίμακας που πέρασε απο συμβούλιο αρχιτεκτονικής λόγω αλλαγή των κουφωμάτων στις όψεις , η οποία δεν εχει λήξει ... όπως προχωράνε οι εργασίες προέκυψαν αλλαγές στις διαστάσεις 2-3 ανοιγμάτων, + του οτι ο πελάτης αλλαξε γνώμη για το χρώμα των κουφωμάτων . Πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να κάνω αναθεώρηση της μικρής κλίμακας και να περάσω ξανα απο συμβούλιο ή πρέπει να γίνει η αναθεώρηση πριν την ολοκλήρωση των εργασιών ; 2) πάλι σε αδεια μικρής κλίμακας με συμβούλιο αρχιτεκτονικής η πελάτισσα άλλαξε γνώμη στο χρώμα των κουφωμάτων...τα παρήγγειλε κιόλας και λεει σιγα την διαφορά απο γκρί σε ανθρακί. Πρέπει πάλι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κ να περάσω πάλι απο ΣΑ. Αν είσαι μηχανικός ενημέρωσέ με προκειμένου να αλλάξει η εμφανιζόμενη ιδιότητά στο προφίλ σου. Pavlos 33
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το σχετικό άρθρο στο οποίο αναφέρεται οτι σε τοίχο που βρίσκεται στα όρια του οικοπέδου αν θέλουμε φωτισμό επιτρέπονται τα υαλότουβλα ; Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα Είμαι φοιτητρια αρχιτεκτονικής , μηπως γνωρίζετε αν θα πραγματοποιηθεί κάποιο σεμινάριο το χειμώνα , γιατι λόγο πρακτικής ασκησης το καλοκαίρι ειναι λιγακι δυσκολο πολλοι φοιτητες να παρακολουθήσουν ;; ευχαριστω γιι ατο χρονο σας
  4. Ευχαριστω πολύ ! Αν και δεν τα κατάλαβα όλα , θα κάτσω να τα ψάξω κι άλλο ....
  5. Καλησπέρα, εχω να κανω μια λεπτομέρεια ενος μη βατού δώματος και θα ήθελα αν είναι ευκολο να μου πειτε το ελαφρομπετόν ρύσεων μπαίνει ανάμεσα στην πλακα (απο σκυρόδεμα) και την στεγανωτική μεμβράνη Ή μπαίνει πάνω απο την στεγανωτική μεμβράνη ; Καλο απόγευμα.
  6. jbosdas ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, η εργασία μου θα απαρτίζεται απο σχέδια (κατόψεις, οψεις, τοπογραφίκο), οπότε υποθέτω οτι δεν θα σας πολυ-ενδιαφερει ! Αν σας ενδιαφερει παντως την μοιράζομαι .
  7. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και επείδη έχω μια εργασία πάνω στην πηλιορειτικη αρχιτεκτονική, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε προτείνοντας μου κάποιο βιβλίο με εικόνες, κατόψεις και ιστορικά στοιχεία? Έχω ψάξει στο internet , αλλα θα ήθελα κατι πιο εμπεριστατομένο. Ευχαρίστω εκ των προτέρων .
  8. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάτι, ο θείος μου ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή ξύλινων επίπλων, και θέλει να μου φτιάξει ενα αρχιτεκτονικο σχεδιαστήριο , αλλα πρώτον οταν άρχισα να το σχεδιάζω δεν βρήκα παρά ελάχιστες πληροφορίες για τις διαστάσεις που πρεπει να είναι, και δευτερον προσπαθώ να βρω μια λύση για την δημιουργία ενος μηχανισμού ανΑκλισης ...θα μπορούσατε να μου πείτε καμια ιδέα;
  9. ilias σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας ειλικρινά ήταν άκρως χρήσιμη ! myri είμαι πρώτο έτος , σκέυτηκα να βάλω στέγη γιατί πρώτον στην πρώτη μου άσκηση δεν είχα βάλει και είπα να το δοκίμασω , δίριχτη σκέφτηκα γιατί οι αρχαίοι ναοί είχα συνήθως δίριχτη και ήθελα να θυμίζει ....myri ευχαριστώ για τις συμβουλές σου (και ειδικά για την τελευταία πρόταση)! συμβουλές σας*
  10. Είναι εργασία σχόλης...και παλεύω να την τελείωσω , αλλα δεν μας έχουν δωθεί διευκρινήσεις για τη στέγη ούτε κάποιο υπόδειγμα.. επειδή έχω χαθεί είπα να ζητήσω κάποια βοήθεια.....βασίκα το ζευκτό είναι 9 μέτρα και είχα σκεφτεί οι πλάγιες πλευρές της στέγης να είναι 9/2=4,5 μέτρα αλλα τελικά μου βγήκε πολύ μεγάλο το ύψος της, γιαυτο αν πάω το ύψος της στα 2 μέτρα θα είναι καλά? Υ.Γ.Συγγνώμη που ρωτάω το ίδιο συνέχεια αλλα ειλικρίνα βρίσκομαι σε πολύ πιεσμένη κατάσταση...Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις!
  11. Υπερ-Συντονιστές για να πω την αλήθεια είναι η πρώτη φορά που κάνω στέγη δύριχτη ...έψαξα πάντου και με τοσο που είχα βρει δεν έβγαζα ακρη .....αν απο το 5 μέτρα υψος το πάω στα 3μέτρα θα φτίαξει κάπως? ilias ύψος στέγης 2μέτρων ή 3 μέτρων είναι καλύτερα?
  12. Καλησπέρα! Μια ερώτηση θέλω να κάνω....ένα αναψυκτήριο αρχαίου θεάτρου με ύψος τοίχου 3,4 (απο τη γραμμή εδάφους) μέτρα είναι κακό να εχεί δύριχτη στέγη όπυ ο κορφίας φτάνει στα 8 μέτρα απο τη γραμμή εδάφους? Υ.Γ. Δηλαδή μιλάω για στέγη υψους περίπου 5 μέτρων.......είναι λάθος?
  13. Επιθυμείς να δείς ?Αφουγκράσου. Το να ακούς είναι ένα βήμα προς την δράση.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.