Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

JimPele

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by JimPele

  1. Καλημέρα, εγκατέστησα το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ σε καινούριο υπολογιστή, επεξεργάζομαι ένα αρχείο αλλά στην εκτέλεση μου βγάζει περίεργα δεδομένα καθώς και δύο επιπλέον σενάρια χωρίς να έχω βάλει εγώ. Εκτελώ το ίδιο ακριβώς xml σε άλλο υπολογιστή και μου το βγάζει σωστά. Τι μπορεί να συμβαίνει;
  2. Σ'ευχαριστώ. Εσωτερικών διαρρυθμίσεων και εγκατάστασης αυτόνομου συστήματος θέρμανσης, αλλά χωρίς συναίνεση δεν κάνω τίποτα.
  3. Καλησπέρα, για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας και ενημέρωση έντυπης οικοδομικής αδείας από τον μισθωτή απαιτείται φυσικά συναίνεση ιδιοκτήτη, έτσι δεν είναι; Ή εξαρτάται από το μίσθιο που έχουν υπογράψει μεταξύ τους; Αυτό σε ποιο νόμο αναφέρεται; Στο 4495;
  4. Στο έντυπο παρεμβάσεων αναγράφονται ξεχωριστά οι παρεμβάσεις ή στο σύνολό τους, πχ κουφώματα για όλα τα διαμερίσματα μαζί;
  5. Καλησπέρα, έχω περίπτωση πολυκατοικίας με 4 ορόφους και σοφίτα. Τα 4 οροφοδιαμερισματα είναι νόμιμα, αλλά το ένα είναι ημιτελές και μη ηλεκτροδοτουμενο. Επιπλέον υπάρχει τακτοποιημένο διαμέρισμα σοφιτας και τακτοποιημένο διαμέρισμα pilotis με δική του είσοδο. Και τα δύο τελευταία είναι μη ηλεκτροδοτουμενα. Υπάρχουν δηλαδή 6 διαμερίσματα από τα οποία κατοικούνται τα 3. Στο ΠΕΑ ποιες επιφάνειες πρέπει να δείξω;
  6. Είναι βασικό να κάνετε ανανέωση τη σελίδα όταν δείτε ότι κάνει πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα η λήψη στοιχείων ΠΕΑ. Και ξανά το κουμπί. Αν δείτε ότι κάνει loading παραπάνω, απλά δεν επικοινωνεί με το buildingcert καθόλου.
  7. Ίσως όταν διαγράψουν τις δοκιμαστικές αιτήσεις, να "καθαρίσει" και το συστημα.
  8. Κι εγώ θέλω να το μάθω αυτό, υπάρχει θέμα. Γιατί ούτε μας αφήνει να τη διαγράψουμε από το β κύκλο.
  9. Σε κατάστημα που έχει υπέρβαση στο νόμιμο πατάρι ο ιδιοκτήτης έχει διαρρυθμίσει τον χώρο ώστε να χρησιμοποιεί μόνο το πατάρι ο ίδιος έχοντας ξεχωριστή είσοδο από το ισόγειο και νοικιάζει όλο το υπόλοιπο ισόγειο. Στο σύστημα του 4495 ενώ ζητάει 12 αρχεία για την αυθαιρεσία του παταριού,όταν επιλέγω και τη διαμερισματωση ζητάει μόνο 6 αρχεία για περαίωση. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ
  10. Συγνωμη,εκανα λαθος, η ουσία όμως ποια είναι; υπάρχει θεμα; Διαφέρει δηλαδή το Ε9 με το Ε2.
  11. Κι όμως,μου τα έστειλε ο λογιστής του ιδιοκτήτη πριν λίγο. Ο ιδιοκτήτης έχει τα ολικά τμ μαζί με τακτοποιησεις ενώ στο Ε2 έχει τα νόμιμα μόνο.
  12. Καλησπέρα, αν στο Ε2 του ενοικιαστή ο οποίος δηλώνει την κατοικία σαν κύρια, τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι διαφορετικά από αυτά στο Ε9 και Ε1 του ιδιοκτήτη, υπάρχει πρόβλημα; Ή το σύστημα απλά τσεκαρει το ΑΦΜ του ενοικιαστή;
  13. Καλημέρα, σε περίπτωση πρατηρίου βενζίνης στο οποίο έχουν καταργηθεί αντλίες,δεξαμενές,στέγαστρα κλπ και έχει μείνει μόνο το κεντρικό κτίσμα, τι γίνεται στην περίπτωση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη χονδρικού εμπορίου; Το ακίνητο είναι καθ'όλα νόμιμο, σε ότι αφορά τα πολεοδομικά μεγέθη,διαστάσεις και επιτρεπόμενη χρήση από την περιοχή.
  14. Πώς αποδεικνύεται η παλαιότητα σε επέκταση νόμιμου παταριού; Με το Ε9; Και χρονικό διάστημα μετά το 2004;
  15. Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, δηλαδή να γίνεται μια σωστή επόπτευση όλου του χώρου αλλά η υπηρεσία μου απαντά πως οι παρεκκλίσεις αναφέρονται μόνο στην παράγραφο του αερισμού κι ότι όλες οι άλλες διαστάσεις είναι υποχρεωτικές, ανεξαρτήτως ισχύος.
  16. Καλημέρα, έχει καταλήξει κάποιος με την Πολεοδομία, τι δέχεται στην περίπτωση που το μέγεθος του λέβητα είναι μικρό, πχ 22 kW; Δηλαδή ότι αφορά τις διαστάσεις του χώρου μέσα στον οποίο θα στεγαστεί, τις αποστάσεις από τους τοίχους, αερισμό κλπ. Γιατί ο Κτιριοδομικός είναι λίγο ασαφής, άλλωστε ο όρος "λεβητοστάσιο" πρέπει να χρησιμοποιείται για ισχείς πάνω από 40 kW. Η πυροπροστασία εννοείται είναι αδιαπραγμάτευτη.
  17. Γιατι το συνολικο ποσο επιχορηγησης για ολα αυτα ειναι 992 ευρω οποτε προσαρμοζονται αναλογα μαλλον.
  18. Άλλη χαζομάρα αυτή,υποτίθεται όταν μπαίνεις με κωδικούς taxis, συμπληρώνονται όλα τα προσωπικά στοιχεία αυτόματα, τουλάχιστον σε άλλες εφαρμογές. Ναι, αλλά στην αρχή, με εκατοντάδες refresh και πολύ ιδρώτα.
  19. Με τόσα υπομενού που έχει στην οθόνη καταχώρησης στοιχείων,είναι αδύνατο να προχωρήσει, κάνει loading σε κάθε επιλογή. Η φωτο είναι απ'τις 8:20, δεν κατάφερα κάτι άλλο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.