Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sakis Liarm

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Sakis Liarm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, έχω μια αντίστοιχη περίπτωση με την παραπάνω. Κατά την γνώμη σας χρειάζεται εξουσιοδότηση για την ΗΤΚ και από τον επικαρπωτή;
  2. Ναι, είναι στην λίστα και συγκεκριμένα ο Δήμος Αχαρνών. Ωραίο το παραθυράκι λοιπόν...Η ένταξη γίνεται με την πληρωμή του 1ου παραβόλου σωστά; Για να προλάβουμε ημερομηνίες.
  3. Καλημέρα σας, Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα για ένταξη στον Ν.4495 περιπτώσεων ΚΑΤ.5 σε Δήμο ο οποίος είναι μεν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη λίστα (όλος, δίχως να γίνεται διαχωρισμός), τα οποία όμως στην ουσία δεν είναι πυρόπληκτα αλλά είναι εντός Δήμου; Δεν έχουν υποστεί ζημιές εννοώ.
  4. Καλησπέρα, Υπάρχει η δυνατότητα μετά την πληρωμή του παραβόλου και την εκδοση της ΗΤΚ να υποβάλλουμε αρχείο για την καλύτερη πληρότητα του φακέλου;
  5. Καλημέρα σας, Στην καταχώρηση ενός οικοπέδου, στο tab "Αριθμος ιδιοκτησιών" όταν έχουμε περίπτωση ΗΤΚ ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία αρκετών οροφών και αποθηκών πρέπει να εισαχθεί ο ακριβής αριθμός όλων των ιδιοκτησιών του κτιρίου;
  6. Οι μηχανικοί είναι άγνωστοι σε μένα, εγώ ως όφειλα έκανα τον έλεγχο μου για την νομιμότητα του διαμερίσματος (ήταν οκ). Δεν πρόκειται να υπογράψουν, ούτε συνεργαζόμαστε.
  7. Καλημέρα σας, Πρόκειται να κάνω την πρώτη μου ΗΤΚ σε διαμέρισμα με οικ. άδεια όπου υπάρχει και μια ρύθμιση του Ν.4495 ενός δεύτερου μηχανικού. Ο ιδιοκτήτης εκτός από τα σχέδια της άδειας & της ρύθμισης, μου έφερε και πρόσφατο ΠΕΑ τρίτου μηχανικού. Χρειάζεται να προσθέσω κάποιον από τους πιο πάνω μηχανικούς στην ΗΤΚ; Προσωπικά πιστεύω πως όχι, αλλά μια επιβεβαίωση θα ήταν χρήσιμη.
  8. Τελικά έφταιγε το γεγονός ότι το Κτηματολόγιο, το οποίο αντλεί στοιχεία από το Taxis, είχε συμπληρώσει το νούμερο της οδού και στο πεδίο "από" αλλά και στο πεδίο "έως", κάτι που προφανώς το buggare καθώς έπρεπε να αφήσω το πεδίο "έως" κενό. Ευχάριστη έκπληξη η άμεση απάντηση της υποστήριξης της πλατφόρμας ([email protected]) που μου έλυσε το πρόβλημα.
  9. Παύλο, εννοείς ότι για να τροποποιήσω το ΑΔΤ της δήλωσης του Κτηματολογίου, πρώτα πρέπει να το αλλάξω μέσω Taxis; Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. Καλημέρα σας, Έχω ένα θέμα στο να αλλάξω τα στοιχεία της ΑΔΤ σε μια δήλωση μου. Αυτά τραβιούνται αρχικά από το taxis, αλλά λόγω νέας ταυτότητας θέλω να αλλάξω το πεδίο αυτό. Συνέχως μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα, χωρίς να με αφήνει να το τροποποιήσω. "Προέκυψε σφάλμα στην εφαρμογή" Καμία ιδέα σε κάποιον που να του έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Δοκίμασα και σε δεύτερο Η/Υ μήπως ήταν κάποιο θέμα λειτουργικό αλλά τίποτα.
  11. Καλησπέρα, σε οικ. άδεια ΚΑΤ-3 για κατεδάφιση υπαρχ. περιτοιχίσης και δημιουργία νέας περιτοίχισης με κιγκλιδώματα όπου ίσως χρειαστεί εκσκαφή 20-30εκ., απαιτείται έγκριση αρχαιολογίας;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.