Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maritar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Maritar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Lol Brasco ! Καλά τα λέτε και εγώ τα έχω σκεφτεί όλα αυτά .έλα όμως ο μηχανικός είναι ένα από τα αδέρφια όποτε καταλαβαίνετε..... η υπόθεση είναι γελοία δυστυχώς . Την Κυριακή ήρθε ο ένας από τούς κατασκευαστές να το δει γιατί νόμιζε ο.... ότι του λέγαμε ψέματα. Μας παίρνει τηλ. Να έρθω να δω την υγρασία? Ε δεν είναι υγρασία αλλά στάζει νερό μέσα στο σπίτι. Το είδε και δεν το πίστευε ...( μα τι νόμιζε ότι δεν έχω με κάτι να ασχολείθω και ξύπνησα ένα πρωί και...) το είδε, πήγε στην ταράτσα την κοίταξε κατάλαβε ότι όντως από την μόνωση είναι. μας ξαναπαίρνει τηλ λέγοντας ότι τα λεφτά που θα δώσουμε στα δικαστήρια θα φτιάξουν την μόνωση κ.α. σώπα ρε!!! Πάλι δεν τούς πιστεύουμε !!! το θέμα είναι να φτιάξουν την μονωση και όχι να την “μπαλώσουν “ όπως μας έκαναν τα ίδια και πέρσι. Μας είπαν ότι θα το κάνουν όταν σταματήσουν οι βροχές .κι που ξερώ εγώ μήπως θέλουν να με κάνουν να αποφύγω τον εμπειρογνώμων?(όταν δεν βρέχει εννοώ). Πήραμε πάλι τηλ αυτόν που έβαλε την μόνωση για να έρθει να το δει και πάλι άρχισε την δικαιολογίες ότι είμαι επαρχεία και τα σχετικά....πως θα βρούμε άκρη δεν ξέρω. Έτσι και αλλιώς η εγγύηση δεν έχει περάσει άλλα βαριετέ που θα κάνει τσάμπα δουλειά μάλλον. Χωρίς χρήμα . Την άλλη δεύτερα καλέσαμε και έκτακτη γενική συνέλευση για να το μάθει κι η πολυκατοικία όποτε προχωράμε..... sorry για τα “διπλό πλακάκι” λάθος έκφραση μου από βιασύνη και νευρά. Ναι, διπλή στρώση. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
  2. Η πολυκατοικία έχει αδεία οικοδομής το 2004.είμαστε οι πρώτοι που μπήκαμε στο διαμέρισμα το 2007 αφού τελείωσε η οικοδομή. Γενικά σαν πολυκατοικία έχει πολλά προβλήματα και είναι μόνο 8 χρονιά σκεφτείτε τι θα γίνει τα επόμενα,δυστυχώς για μας.! Δεν ήταν κατασκευαστική εταιρεία αλλά 4 αδέρφια που έχτισαν μια πολυκατοικία. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί ούτε με αυτούς βγάζουμε άκρη. Όσο αφορά για την εγγύηση πρέπει να γίνονται από την αρχή και να γράφετε στα συμβόλαια. Το πρόβλημα δεν είναι από τους θερμοσίφωνες .μάθαμε ότι οι σωλήνες από τους θερμοσίφωνες μπήκαν πριν την μόνωση. Είναι λάθος να έρθει ο μονωτής πάλι? Μηχανικός από όσο γνωρίζω μου είπαν ότι πρέπει να είναι κρατικός. Για να το δεχτεί και το επιμελητηρίων Αθηνών. Σωστά?
  3. Το διαμερισμά μου το παρέλαβα με μόνωση. Τον υπεργολάβο της μόνωσης τον ειδοποίησε η κατασκαύστρια μου και μου έδωσε το τηλέφωνο του. όπως και φέτος τον πήρα τηλέφωνο και προσπαθώ εδώ και μία βδομάδα να του κλείσω ραντεβού για να έρθει να το ξαναδεί.που αμφιβάλω αν θα έρθει. μίλησα και με το μήχανικο της οικοδομής και με απείλησε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. το γνωρίζω οτί δεν θα βώ άκρη αλλά να περιμένω να πέσει το ταβάνι μου?
  4. Καλησπέρα, Πέρσι το Φεβρουάριο άρχισε να στάζει νερό στο διαμέρισμα μου( έτος κατασκευής2004, τελευταίος όροφος) Η ταράτσα έχει μόνωση και διπλό πλακάκι στρωμένη. Φέραμε το άνθρωπο που έχει περάσει τη μόνωση να το δει έσπασε κάτι πλακάκια και είδε ότι όλα είναι εντάξει κι άπλα είπε ότι το πρόβλημα είναι από τούς θερμοσίφωνες. έβαλε ένα επισκευαστικό τσιμέντο ρυτονοειδές για την στεγανοποίηση των σωλήνων των θερμοσίφωνων. Μιλήσαμε κι με τους κατασκευαστές και μας δήλωσαν ότι δεν έχουν καμιά δουλειά με το θέμα. Μέτα από ένα χρόνο ακριβώς άρχισε πάλι να στάζει και αυτή την φορά χειρότερα αυτή τη φορά ο μονωτής αποφεύγει να έρθει οπώς και οι κατασκευαστές κάνουν την πάπια. Να κινηθώ δικαστικά? Δεν θα βγάλω άκρη.... δηλαδή θα στάζει το σπίτι μου για τα επόμενα χρονιά μέχρι να πέσει το ταβάνι?....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.