Μετάβαση στο περιεχόμενο

teo1985

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Βαρδα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.490 profile views

teo1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Για το βιβλίο μαθήματα τοπογραφίας του Κοφίτσα η άποψη σας πια είναι ?
  2. Συμφωνώ , ότι σου εμφανίζεται το ψάχνεις και το μαθαίνεις αλλά εγώ πιστεύω ότι απέναντι στο πελάτη πρέπει να φαίνεσαι διαβασμένος και να ξέρεις να απαντήσεις σε ότι και να ρωτήσει !!!!!!!!!
  3. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η νομοθεσία , είναι πραγματικά τεράστιος ο όγκος της!!!!
  4. Επειδή είμαι νέος στο επάγγελμα θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάποια βιβλία τοπογραφίας έτσι ώστε να ξεκινήσω το διάβασμα!!!!!!
  5. Έτοιμα σχέδια έχω όπως και όλοι οι συνάδελφοι θέλω να πιστεύω!!!!!! Εγώ αυτή τη στιγμή τα χρειάζομαι για να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία και να έχω ένα μπούσουλα σαν Νέος μηχανικός που είμαι!!!
  6. Εγώ προσωπικά κοιτούσα οπού υπήρχε οικοδομή υπό ανέγερση και έπαιρνα τον αριθμό αδείας πήγαινα στη πολεοδομία και ζητούσα το φάκελο αφήνοντας την ταυτότητα μου εκεί, τα εκτύπωνα και τα επέστρεψα , έτσι έχω ένα αρχείο στο οποίο μπορώ να ανατρέξω και να βρω χρήσιμες πληροφορίες!!!!!!
  7. Πρώτα από όλα συνάδελφε σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να μου απαντήσεις. Η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή έχω εργαστεί στο παρελθόν για ένα χρόνο σε Τεχνικό γραφείο , επίσης πριν πάω στην Αγγλία για σπουδές τελείωσα στην Ελλάδα το τμήμα Πολίτικων Δομικών Έργων του ΑΤΕΙ Πειραιά , μετά από αυτό έκανα την απόπειρα να ανοίξω δικό μου γραφείο άλλα κατάλαβα ότι τα δικαιώματα μου ήταν ανεπαρκή έτσι αποφάσισα να πάω στην Αγγλία και να κάνω Πτυχίο από την αρχή . Ωστόσο προσπάθησα αυτά τα χρονιά να διαβάζω νομοθεσία , βεβαία δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος ακόμα σαν πολιτικός μηχανικός είναι πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω . Έτσι σκέφτηκα να κάνω την αρχή τώρα ώστε να μπορέσω να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο γνώσεων . Επίσης επειδή βρίσκομαι σε μια αγροτική περιοχή και γίνονται αγοροπωλησιες αγροτεμαχειων συνεχώς είμαι έτοιμος να αγοράσω τον τοπογραφικό εξοπλισμό και να ασχοληθώ με τα τοπογραφικά. ¨Εχω ξεκινήσει και φτιάχνω το δικό μου αρχείο με άδειες τις οποίες έχω πάρει από τη πολεοδομία , έβλεπα ότι καινούρια άδεια υπήρχε στη περιοχή μου και πήγαινα στη πολεοδομία και έπαιρνα το φάκελο για εκτύπωση.Αυτη τη στιγμή προσπαθώ να φέρω εις πέρας μια εικονική άδεια σε δικό μου οικόπεδο άλλα τα έχω βρει πολύ σκούρα , ωστόσο υπάρχει και η όρεξη και η διάθεση ώστε να καταφέρω να την ολοκληρώσω . Ξέρω ότι στη περίοδο που βρισκόμαστε είναι όλα πολύ δύσκολα άλλα εγώ έχω τρομερή όρεξη και πιστεύω ότι είναι η στιγμή που πρέπει να κάνω κάτι δικό μου έχοντας και τη στήριξη του πάτερα μου ο οποίος είναι εργολάβος - κατασκευαστης !!!!
  8. Είμαι νέος πολιτικός μηχανικός , έχω τελειώσει τις σπουδές μου στην Αγγλία εδώ και ένα χρόνο . Ψάχνω για δουλειά και δεν βρίσκω έτσι αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου γραφείο (έδρα το σπίτι μου δηλαδή) στο χωρίο μου ( 4000 κατοίκους περίπου). Θα ήθελα όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για το πως να ξεκινήσω και αν πιστεύει ότι είναι σωστή κίνηση σε τέτοιες εποχές να κάνουμε έναρξη επαγγέλματος. Οποιαδήποτε βοήθεια - συμβουλή θα ήταν χρήσιμη !!!
  9. χαμενος

    1. ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      Στο ''φως στο τουνελ'' της Νικολούλη, πήγες?

    2. teo1985

      teo1985

      Ούτε εκεί είδα φως!!!!!!!!!!

  10. Είμαι νέος μηχανικός έχω τελειώσει το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων ΑΤΕΙ Πειραιά!!!!Επειδή δουλειά δεν υπάρχει ή μάλλον δουλειά δεν βρίσκω έχω δικό μου γραφείο ( το έφτιαχνε ο πατέρας μου όσο ήμουν φοιτητής). Σκέφτομαι να κάνω έναρξη και να ασχοληθώ με μελέτες άδειες κατασκευές και τοπογραφικές εργασίες!!!!! Πρώτα από ολα αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει να με κατατοπίσει στο θέμα της νομοθεσίας(που μπορώ να την προμηθευτώ Από τι να ξεκινήσω για να έχω μια σωστή σειρά???/). Επίσης θα ήθελα την άποψη σας για το αν είναι σωστή η απόφαση μου με το ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά αυτή τη περίοδο ! Ευχαριστώ οποίον μπορεί να με βοηθήσει!!!!!!1
  11. Είμαι νέος μηχανικός έχω τελειώσει το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων ΑΤΕΙ Πειραιά!!!!Επειδή δουλειά δεν υπάρχει ή μάλλον δουλειά δεν βρίσκω έχω δικό μου γραφείο ( το έφτιαχνε ο πατέρας μου όσο ήμουν φοιτητής). Σκέφτομαι να κάνω έναρξη και να ασχοληθώ με μελέτες άδειες κατασκευές και τοπογραφικές εργασίες!!!!! Πρώτα από ολα αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει να με κατατοπίσει στο θέμα της νομοθεσίας(που μπορώ να την προμηθευτώ Από τι να ξεκινήσω για να έχω μια σωστή σειρά???/). Επίσης θα ήθελα την άποψη σας για το αν είναι σωστή η απόφαση μου με το ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά αυτή τη περίοδο ! Ευχαριστώ οποίον μπορεί να με βοηθήσει!!!!!!1
  12. Για ποια πατρίδα μιλάμε ρε παιδιά έτσι όπως την κάναμε?Το καλύτερο που έχεις να κανείς φίλε είναι να φύγεις αφού σου δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί στο αντικείμενο που σπουδασες και έχεις ζήσει πάλι στην ίδια χώρα ως φοιτητής!!!!!:Αν φύγεις για έξω καλή τύχη , αν μείνεις εδώ το καλή τύχη δεν σε σώζει!!!!!!!
  13. το ΜΕng το θέλω γιατί είμαι απόφοιτος ΤΕΙ πολιτικών δομικών έργων και θέλω να γίνω Πολιτικός Μηχανικός. Μου αναγνωρίζουν δυο χρόνια και με βάζουν στο τρίτο έτος του ΜΕng και κάνω τρίτο τέταρτο. Ρώτησα στο ΔΟΑΤΑΠ και μου είπαν ότι την ισοτιμία μπορώ να την αποκτήσω κάνοντας το τρίτο και το τέταρτο έτος επειδή κάνω το 1/2 του προγράμματος σπουδών και για την αντιστοιχία μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μεταπτυχιακό απλά θα χρειαστεί να δώσω κάποια μαθήματα σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο, αυτά μου τα είπαν προφορικά έκανα αίτηση να τα πάρω και εγγράφως και περιμένω την απάντηση..
  14. Με το ΜΕng μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω μεταπτυχιακό για αυτό ρωτάω. όπως και να έχει σε ευχαριστώ!!!!!!!!
  15. Κάνοντας ΜΕng είμαι καλυμμένος ? δηλαδή το ΜΕng είναι κανονικό πτυχίο ή μετά θα χρειαστεί να κάνω και Μ.Sc?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.