Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

greggs

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

greggs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις σας. Όχι δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία. Ούτε οικονομική και ούτε θέμα παρανομίας. Ο εν λόγω συνάδελφος του βγάζει άδειες εδώ και δέκα χρόνια. Μιλάμε για πάνω από 5-6 άδειες. Απλά μάλλον είναι λίγο φοβισμένος και θέλει η εταίρεία που προμηθεύτηκε τα κάγκελα να του βεβαιώσει ότι αντέχουν τουλάχιστον 75 kp κρούση. Η εταιρεία όμως δεν μπορεί να δώσει τέτοιες προδιαγραφές γιατί και αυτή τα προμηθεύετε από έξω (μάλλον Τουρκία). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο εργολάβος έκανε αίτηση πραγματομοσύνης στο ΤΕΕ και την αναλαμβάνω εγώ. Βέβαια η αμεροληψία πάνω από όλα έτσι? Απλά εαν μπω σε διαδικασία εργαστηριακών δοκιμών για να βεβαιώσει την αντοχή σε κρούση, πολύ φοβάμαι ότι θα του κοστίσει αρκετά λεφτα και είναι κρίμα. Με τον συνάδελφο μίλησα αλλά δεν μπορώ να βγάλω καμία άκρη.Μα καμία όμως. Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας. Ευχαριστω.
  2. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση... Θέμα από ΕΠΑΕ δεν υπάρχει. Και το τρελλό είναι ότι όταν τοποθετήθηκαν τα κιγκλιδώματα ήταν παρόν και δεν είπε τίποτα. Και μετά από 3 μήνες αρνείτε να υπογράψει. Οσον αφορά την ποιότητα πρέπει να είναι 316L και λέω πρέπει γιατί ο εργολάβος δεν είναι σίγουρος. Απλά τυγχάνει να ξέρω αυτόν που του τα πέρασε και αυτός συνήθως χρησιμοποιεί 316L.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. Ένας φίλος εργολάβος οικοδομών τοποθέτησε κιγκλιδώματα inox στα μπαλκόνια μιας οικοδομής που κατασκεύασε. Συνάδελφος που έβγαλε την άδεια δεν του υπογράφει για να πάρει ρεύμα λέγοντας του ότι θα πρέπει να βάλει σιδερένια κιγκλιδώματα. Έψαξα στον κτιριοδομικό κανονισμό και το μόνο που βρήκα είναι ότι τα στηθαία πρέπει να είναι ικανά να αναλάβουν οριζόντια φόρτιση 75 Κp ανά τρέχον μέτρο. Δεν αναφέρει πουθενά για το υλικό του κιγκλιδώματος. Έψαξα και κάποιες εταιρείες που κατασκευάζουν inox κιγκλιδώματα αλλά δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία περι αντοχής σε κρούση. Γνωρίζει κανένας τίποτε? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.