Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Emmanouela Sionta

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Emmanouela Sionta

  1. dimitris Gm. Eυχαριστω για την αμεση απαντηση, Το ειδα αλλα και απο εκει δεν βλεπω κατι ξεκαθαρο να με καλυψει.. Στην πολεοδομια επιμενουν οτι πρεπει να έχει υπαρξει "στην πραξη" η χρηση, ωστε να υπαχθει, οχι στα χαρτια ή φαινομενικα, πχ στα τουβλα σοβαδες κτλ δεν θεωρουν οτι υπαρχει χρηση, το θεωρουν ενα τιποτα - κενο, οτι δεν οριζεται χρηση σε αυτη την φαση. Υγ. yian τον τιτλο δεν μπορω να τον επεξεργαστω, ζητω συγνωμη, επισης εκανα αναζητηση αλλα δεν μου εμφανησε το συγκεκριμενο τοπικ.
  2. Εχω κάνει τακτοποιηση χώρων για αλλαγή χρήσης (γκαράζ και ημ. Χώροι) με τον Ν. 3843/2010 (νομος Μπιρμπίλη) σε κτήριο με οικ. άδεια που εκδόθηκε πριν την 02/07/2009, αλλα η οικοδομή ειναι υπο κατασκευή και δεν έχει αποπερατωθεί εως σημερα. Στην συνέχεια έχω υποβάλει αίτηση στην ΥΔΟΜ για αναθεώρηση αδειας (η οικ. άδεια ειναι σε ισχυ) και η ΥΔΟΜ θεωρεί οτι όταν έγινε η τακτοποίηση δεν είχε εγκατασταθεί η αυθαίρετη χρήση, αρα δεν μπορουσε να γινει υπαγωγη στον Ν. 3843/2010 Συμφωνα με τον Ν. 3775/2009 (νομος Σουφλία) το μοναδικό κριτήριο για την υπαγωγή στον νόμο ήταν η οικ άδεια να έχει εκδοθεί πριν την 02/07/2009 και όχι να προϋπάρχει η εγκατάσταση τησ αυθαίρετης χρήσης. Παρακαλώ για την αποψη σας, οποιος γνωριζει κατι ή εχει αντιμετωπιση παρόμοιο προβλημα! Ευχαριστω !! Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.