Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dpnevma

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

697 profile views
  • ilias

  1. Καλημέρα σας Οχι δεν είναι σε εδαφος. Είναι σε πλάκα σε οροφο,και δεν υπάρχη κίνδυνος καθιζήσεων. Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα σας Νομίζω οτι επειδή είναι εξωτερικός χώρος πιθανόν να υπάρξη πρόβλημα από την βροχή. Το λάθος είναι δικό μου γιατί γράφω για εξωτερικό χώρο και δεν διευκρινίζω οτι είναι πλακα εξωτερικου χώρου.
  3. Καλησπέρα σας Σε δάπεδο σε εξωτερικό χώρο που εχω ρίξη ηδη περλομπετό θέλω να βάλω μετά πατητή τσιμεντοκονία και απο πάνω πλακάκι. Είναι δυνατόν να εχω την γνώμη σας αν θα πρέπη ενδιάμεσα απο τα τρια αυτα υλικά να βάλω κάποιο υλικό για μόνωση? Σας ευχαριστώ για απαντήσεις σας
  4. Καλημέρα σας Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη σας Σε μια ταράτσα 12 τμ τοποθετήθηκε μείγμα περλίτη με τσιμέντο πάχους 10 cm. Από πάνω περάστηκε ένα τσιμεντοειδές με υαλόπλεγμα γνωστής Εταιρείας. Κάτω απο την ταράτσα υπάρχη δωμάτιο που εχη θέρμανση{καλοριφερ}. Την πρώτη χρονιά ολα ηταν τέλεια. Την δεύτερη χρονιά το ταβάνι του δωματίου εχει μαυρίλες. Σε επικοινωνία με την Εταιρεία που αγοράσαμε τον περλίτη μας είπαν ότι έπρεπε να βάλουμε φελιζόλ για θερμομόνωση πριν τον περλίτη. Μήπως υπάρχει άλλη λύση που δεν γνωρίζουμε για την λύση του προβλήματος; Ευχαριστώ πολύ για απαντήσεις σας
  5. Καλη σας μερα Θα ηθελα την γνωμη σας για το εξης θεμα. Το 1979 βγαινει μια αδεια για τετραοροφη οικοδομη{Αθηνα} . Καλυπτομενη επιφανεια οικοδομης 245 τμ.,επι οικοπεδου επιφανειας 760 τμ. Η αδεια αναφερει τετραοροφη οικοδομη με πυλωτη,και υπογειο. Ο χωρος του υπογειου ειναι ενιαιος στα εγκεκριμενα σχεδια της Πολεοδομιας{χωρις χωρισματα} Το 1983 με συστασι οριζοντιου ιδιοκτησιας σε συμβολαιογραφο και υποθηκοφυλακειο ο χωρος του υπογειου χωριζεται σε 7 εποθηκες {με χωρισματα}και σε 5 θεσεις σταθμευσης {διαγραμμισμενες θεσεις χωρις χωρισματα} Ηδη αυτη ειναι η τωρινη κατασταση. Η απορια μου ειναι αν με τον νεο νομο για τα αυθαιρετα πρεπει να γινη νομιμοποιηση για το υπογειο γκαραζ η οχι,{στα σχεδια της Πολεοδομιας ειναι ενιαιος χωρος }και αν πρεπει οι διαγραμμισμενες θεσεις σταθμευσης να εχουν καποιες προυποθεσεις για νομιμοποιηση{μηκος ,πλατος,αποσταση μεταξυ τους κλπ.} Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.