Μετάβαση στο περιεχόμενο

kpapado

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.192 profile views

kpapado's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζει κανείς εάν οι σύνδεσμοι (connectors) Yukita είναι συμβατοί με ΜC4? Εχει κάποιος ενώσει μεταξύ τους στην πράξη αυτούς τους δύο ακροδέκτες? Μήπως υπάρχει μετατροπέας στην αγορά εφόσον δεν είναι συμβατοί μεταξύ τους? Ευχαριστώ.
  2. ποιο κειμενο συμπληρωνουμε στην υπευθυνη δηλωση οταν προκειτε για εγκατασταση σε δωμα σπιτιου που υφισταται νομιμα αλλα ειναι εκτος σχεδιου? Για τα εντος σχεδιου συπληρωνουμε τα παρακατω. Τηρούνται όλοι οι όροι της Υπουργικής απόφασης υπ΄αριθμ.36720/25.8.2010 «Έγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών και σε οικισμούς» (ΦΕΚ 376 ΑΑΠ/6.9.10) όπως τροποποιήθηκε με την υπουργική απόφαση 9154/28.2.2011 και ισχύει σήμερα (ΦΕΚ583Β’/14.4.2011&ΦΕΚ14 Β’ 11.1.2012).
  3. Γνωρίζει κανείς βάσει εμπειρίας αλλά και νομολογίας ποια είναι η απόσταση ΦΒ εγκατάστασης 500kw από αγροτίκη οδό? Εφόσον απαιτειται η έκδοση ΕΕΜΚ μπορεί ο πολαιοδόμος να ζητα 15μ απόσταση απο τον άξονα της αγροτικής οδού, σαν να ηταν κανονικο κτισμα που απαιτει οικοδομική άδεια?
  4. Αγαπητέ Stayros μιλας για παροχη μονο στην L1 για τους SOLAREDGE? Το έχεις κάνει?
  5. Αγαπητε συναδελφε μιλαω μονο για να ρυθμισεις την χωρα εγκαταστασης , την γλωσσα και τον αριθμο των power boxes, χρειαζεται να εχεις συνδεθει με ΔΕΗ. Σε αντιστροφεις SMA και POWERONE δεν χρειαζεται να εχεις συνδεθει.
  6. Μηπως γνωριζει κανεις για να ρυθμισεις τον solaredge se8k αν θα πρεπει να εχεις συνδεθει με την ΔΕΗ πρωτα για να εχεις AC ισχυ στην εξοδο? Η πλευρα DC θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενη? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.