Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

virtus

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    αθηνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.199 profile views

virtus's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας. Καλώς θεωρώ δεδομένο ότι όσοι υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν είναι σίγουρο ότι θα ενταχθούν κιόλας? Άρα μπαίνεις στην λογική να πληρώσεις για έκδοση ΠΕΑ κλπ και στο τέλος να μείνεις εκτός προγράμματος. Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει? Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Πιθανολογώ ότι το 2ο σενάριο είναι το επικρατέστερο και μάλλον θα εξετάσω προς υλοποίηση.
  3. Καλημέρα σας, θα εκτιμούσα την άποψη από άτομα που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις. Ξεκίνησα τον 12/2020 να ενταχθώ στο πρόγραμμα εξοικονομώ, αλλά λόγω του γνωστού προβλήματος του περιορισμένου χρόνου για ελάχιστα λεπτά δεν πρόλαβα την ολοκλήρωση της δήλωσης. Σήμερα επιθυμώντας να ενταχθώ εκ νέου στο πρόγραμμα έχοντας και το ΠΕΑ, κατά την διαδικασία της καταχώρησης αντιλήφθηκα ότι έχει αλλάξει ο τρόπος υποβολής όπου πλέον οι παρεμβάσεις ΠΡΕΠΕΙ να καταχωρηθούν από τον Α Ενεργειακό Επιθεωρητή που εξέδωσε το αντίστοιχο ΠΕΑ. Μετά από επικοινωνία με τον Μηχανικό μου ζητήθηκε το ποσό των 300+ ευρώ ΜΟΝΟ για την καταχώρηση των παρεμβάσεων και δήλωσε ότι δεν θέλει να δηλωθεί - αναλάβει το πρόγραμμα. Το ερώτημα είναι το εξής: Μπορώ να βρω έναν άλλον μηχανικό που θα μπορέσει να αναλάβει σαν Σύμβουλος Έργου, αλλά με το ΠΕΑ που έχω ήδη δηλώσει στην αίτησή μου ή όντως είναι δεσμευτικό ότι πρέπει να καταχωρηθεί ΜΟΝΟ από τον ίδιο που το εξέδωσε? Αν όντως υπάρχει το ενδεχόμενο να το αναλάβει άλλος Μηχανικός θα ήταν ιδανικό. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα σας, είμαι ιδιώτης και μόλις με ενημέρωσε ο ΄΄μηχανικός'' μου (μέσω γνωστού) οτι δεν προλαβαίνει να με αναλάβει. Οπότε ρωτάω ....Υπάρχει δυνατότητα να αναλάβει κάποιος επαγγελματίας ή να συστήσει κάποιον για την έκδοση ΠΕΑ, υποβολή αίτησης κλπ? Ευχαριστώ. Αθήνα Καλλιθέα. Μέσω p.m
  5. Καλησπέρα σας, είμαι ιδιώτης και μόλις με ενημέρωσε ο ΄΄μηχανικός'' μου (μέσω γνωστού) οτι δεν προλαβαίνει να με αναλάβει. Οπότε ρωτάω ....Υπάρχει δυνατότητα να αναλάβει κάποιος επαγγελματίας ή να συστήσει κάποιον για την έκδοση ΠΕΑ, υποβολή αίτησης κλπ? Ευχαριστώ. Αθήνα Καλλιθέα. Μέσω p.m
  6. 1 set ΗΡ 940xl set magenta, cyan, yellow 10 € - black 15 € έκαστο 10/2013 2 set HP No11 ( magenta, cyan, yellow, black) printhead- κεφαλές 25 € έκαστη /2014 2 set HP No82 ( magenta, cyan, yellow, black) printhead- κεφαλές 25 € έκαστη /2014 2 HP No 10 Black 69ml 25 € έκαστο /2014 1 HP No45 black 20 € /2014 1 HP No78 black 25 € /2014
  7. ευλόγησον.... γιατί με τις εγκυκλίους που βγάζουν συνέχεια δεν προλαβαίνουμε
  8. Επείγον... , Στις 17/02/2012 έγινε υποβολή για ενα αυθαίρετο στο Δημο Κρωπίας με τιμή Ζώνης 880. Στις 16/2/2010 όμως ο Δήμος ανάρτησε στην Διαύγεια διαπιστωτική πράξη και καθορίζει την τιμή στα 600. Είχε γίνει όμως ο υπολογισμός με 880 και το αντίστοιχο ποσό. ΕΡΩΤΗΜΑ Δεν εχει πληρωθεί το παράβολο (άσχετο θα μου πείτε με την τιμή ζώνης). Μπορεί να γίνει ακύρωση της δήλωσης για να γίνει ορθή υποβολή? Ευχαριστώ Υ.Σ Ακούγεται για παράταση τίποτα?
  9. Ευχαριστώ, θα επιχειρήσω μάλλον νέα υποβολή για αποφυγή ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων ....
  10. ΕΥΡΗΚΑ... ΑΠΟ ΤΕΕ Έχω υποβάλλει δήλωση η οποία βρίσκεται στην κατάσταση «Αρχική Υποβολή» δηλώνοντας αντί για 30,50 τ.μ. 3050 τ.μ., με αποτέλεσμα να έχει υπολογιστεί λάθος το παράβολο και το πρόστιμο. Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω; Γενικά, απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά την συμπλήρωση των στοιχείων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να αγνοήσετε την λανθασμένη υποβολή και να δημιουργήσετε μια νέα εγγραφή εξαρχής. Δηλώσεις που βρίσκονται στο στάδιο της «Αρχικής υποβολής» δεν λαμβάνονται υπόψη. Η δήλωση θεωρείται ότι ισχύει όταν βρίσκεται στο στάδιο «Προσωρινή Υπαγωγή», όταν δηλαδή έχει πληρωθεί το παράβολο και έχει επιλεγεί το σχήμα των δόσεων. ----------------- ΤΟ ΘΈΜΑ μας δεν είναι το παράβολο, σαφώς και δεν επηρεάζεται από την τιμή ζώνης, ΑΛΛΑ η διόρθωση είναι εφικτή να γίνει μεταγενέστερα ή να γίνει νέα αρχική υποβολή?
  11. ΕΥΡΗΚΑ... ΑΠΟ ΤΕΕ Έχω υποβάλλει δήλωση η οποία βρίσκεται στην κατάσταση «Αρχική Υποβολή» δηλώνοντας αντί για 30,50 τ.μ. 3050 τ.μ., με αποτέλεσμα να έχει υπολογιστεί λάθος το παράβολο και το πρόστιμο. Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω; Γενικά, απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά την συμπλήρωση των στοιχείων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να αγνοήσετε την λανθασμένη υποβολή και να δημιουργήσετε μια νέα εγγραφή εξαρχής. Δηλώσεις που βρίσκονται στο στάδιο της «Αρχικής υποβολής» δεν λαμβάνονται υπόψη. Η δήλωση θεωρείται ότι ισχύει όταν βρίσκεται στο στάδιο «Προσωρινή Υπαγωγή», όταν δηλαδή έχει πληρωθεί το παράβολο και έχει επιλεγεί το σχήμα των δόσεων.
  12. δηλαδή ξεκλειδώνει το σύστημα και μπορείς να κάνεις διορθώσεις? Η επιλογή να ξανακάνω νεά δήλωση απο την αρχή με τα ορθά στοιχεία δεν παίζει?
  13. Είναι το λογικότερο, αν και θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει για παρόμοιες περιπτώσεις. Υπάρχει περίπτωση να αιτηθώ την ακύρωση της παλιάς μέσα από το σύστημα?
  14. Επείγον... , Στις 17/02/2012 έγινε υποβολή για ενα αιθαίρετο στο Δημο Κρωπίας με τιμή Ζώνης 880. Στις 16/2/2010 όμως ο Δήμος ανάρτησε στην Διαύγεια διαπιστωτική πράξη και καθορίζει την τιμή στα 600. ΕΡΩΤΗΜΑ Δεν εχει πληρωθεί το παράβολο. Μπορεί να γίνει ακύρωση της δήλωσης για να γίνει ορθή υποβολή? Ευχαριστώ Υ.Σ Ακούγεται για παράταση τίποτα?
  15. Επείγον... Ερώτηση, Στις 17/02/2012 έγινε υποβολή για ενα αιθαίρετο στο Δημο Κρωπίας με τιμή Ζώνης 880. Στις 16/2/2010 όμως ο Δήμος ανάρτησε στην Διαύγεια διαπιστωτική πράξη και καθορίζει την τιμή στα 600. ΕΡΩΤΗΜΑ Δεν εχει πληρωθεί το παράβολο. Μπορεί να γίνει ακύρωση της δήλωσης για να γίνει ορθή υποβολή? Ευχαριστώ Υ.Σ Ακούγεται για παράταση τίποτα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.