Μετάβαση στο περιεχόμενο

fujitsu

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

fujitsu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι γεια σας!!! Μήπως γνωρίζει κανείς από εσάς, τι κάνουμε με τις αποδείξεις που μας δίνει ο γυναικολόγος μας? Εμένα με παρακολουθεί γιατρός του Δημοσίο Νοσοκομείου και μου δίνει αποδείξεις κάθε φορά που πηγαίνω για εξετάσεις. Παίρνουμε κάποιο ποσοστό πίσω από τα λεφτά των εξετάσεων? Ευχαριστώ!!!
  2. rinio και στο δημόσιο πληρώνεις αλλά νομίζω κάπου στα 300 ευρώ, τόσα είχε πληρώσει η αδερφή μου που είναι στο ΙΚΑ πέρυσι. και πάλι όπως το λες θα μου βγει και πιο οικονομικά.
  3. οπότε τι κάνω? αλλαζω γιατρό? και ο νέος γιατρός θα πρέπει να συνεργάζεται με ιδιωτική κλινική του ΕΟΠΥΥ?
  4. Μέλλουσες Μαμάδες και Μαμάδες καλημέρα!!! Εγώ βέβαια είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης 2 μήνων και επίσης και εγώ δεν έχω βγάλει άκρη με το ΤΣΜΕΔΕ και τι ακριβώς γίνεται με τον ΕΟΠΥΥ. Εμένα αυτή τη στιγμή με παρακολουθεί μαιευτήρας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, και το πρόβλημά μου είναι βεβαία το που θα πρέπει να γεννήσω, δηλαδή για να πάρω το επίδομα (αν το πάρουμε) θα πρέπει να γεννησω στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ή θα πρέπει θα πάω σε ιδιωτική κλινική με σύμβαση στον ΕΟΠΥΥ, για να πάρουμε το επίδομα? Εάν γνωρίζει καποια απο εσας κάτι ας με βοηθήσει λίγο!! Ευχαριστώ πολυ!!!
  5. Συνάδελφοι καλημέρα σας!!!! Ψάχνω να βρω μια απόφαση που λέει οτι το γνήσιο της υπογραφής για τις δημοπρασίες δημοσίων έργων οτι δεν ισχύει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω κοιτάξει και στην ιστοσελίδα του Συμβούλιο της Επικρατείας και επίσης στο Εθνικό Τυπογραφείο. Σας Ευχαριστώ πολύ!!
  6. Η εξουσιοδότηση δεν θα γίνει στο όνομα μου, αλλα σε εναν αλλον συναδελφο, αλλα εγω θα φτιαξω τα χαρτια για την τακτοποιηση. Η δήλωση που μου αναφέρεις τι δήλωση είναι? Και τα εγγραφα της περαίωσης? Συγμωμη αν γίνομαι κουραστικη, αλλα τωρα μαθαινω.
  7. Συνάδελφοι καλημέρα. Έχω να τακτοποιήσω μια περίφραξη η οποία είναι συμπαγές μέχρι και 2,00 μέτρα. Έχοντας βρει τον αναλυτικό προϋπολογισμό, η επόμενη μου κίνηση ποιά θα είναι? Σας ευχαριστώ, και καλό Σ.Κ.
  8. Συνάδελφοι, καλημέρα σας!!! Κάνω την πρώτη μου τακτοποίηση αυθαιρέτων και δεν ξέρω πως πρέπει να ξεκινήσω. Λοιπόν για να σας βάλω λίγο στο κλίμα. Το σπίτι που χτίστηκε είναι νόμιμο, αλλά έχει γίνει καταγγελία στην περίφραξη, δηλαδή αντί να γίνει όπως θα έπρεπε, δηλαδή 1,0 μέτρο συμπαγές τοίχο και το υπόλοιπο κάγκελα. Αυτό που έχει γίνει είναι ότι χτίστηκε τοίχος μέχρι και 2,0 μέτρα. Έχει γίνει καταγγελία και ο ιδιοκτήτης πληρώνει το πρόστιμο εδώ και κάτι χρόνια. Τι πρέπει να κάνω για την αυθαίρετη περίφραξη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  9. Συναδελφε Drenin, ρωτησα πριν 1 εβδομαδα στοΤΣΜΕΔΕ Τρικαλων και μου ειπανε πως πλεον το επιδομα τοκετου θα ειναι 800 - 900 ευρω και θα τα παιρνουμε μονο στην περιπτωση οταν ο τοκεκος γινεται σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομειο!!
  10. Συναδελφοι καλησπερα σας!! Ειμαι στο ΤΣΜΕΔΕ εδω και 1,5 χρονο και δυσκολευονται πολυ οι γονεις μου να μου πληρωνουν τις εισφορες, δεν ξερω και μεχρι ποτε θα αντεξει η τσεπη τους!!! Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1. Εχω παρει τα βιβλιαρια υγειας περυσι, τα καινουργια, αλλα δεν εχω ανοιξει ακομα λογαριασμο στην attica bank. Ξερετε μηπως τι δικαιολογητικα χρειαζομαι για να ανοιξω εναν λογαριασμο; Επισης δεν εχω κανει και εναρξη στην εφορια. 2. Αν πληρωνω τις εισφορες μου κανονικα, αλλα δεν εχω κανει εναρξη στην εφορια, τα χρηματα εγκυμοσυνης τα 2.500 ευρω θα τα παρω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  11. Συναδελφοι καλησπερα σας!! Ειμαι στο ΤΣΜΕΔΕ εδω και 1,5 χρονο και δυσκολευονται πολυ οι γονεις μου να μου πληρωνουν τις εισφορες, δεν ξερω και μεχρι ποτε θα αντεξει η τσεπη τους!!! Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1. Εχω παρει τα βιβλιαρια υγειας περυσι, τα καινουργια, αλλα δεν εχω ανοιξει ακομα λογαριασμο στην attica bank. Ξερετε μηπως τι δικαιολογητικα χρειαζομαι για να ανοιξω εναν λογαριασμο; Επισης δεν εχω κανει και εναρξη στην εφορια. 2. Αν πληρωνω τις εισφορες μου κανονικα, αλλα δεν εχω κανει εναρξη στην εφορια, τα χρηματα εγκυμοσυνης τα 2.500 ευρω θα τα παρω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.