Μετάβαση στο περιεχόμενο

kdavid

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

kdavid's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γι'αυτό ακριβώς έκανα το post με την ερώτηση παραπάνω αν θεωρούμαστε ασφαλισμένοι διότι και σε εμένα γράφει: "ανασφάλιστος".
  2. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις πληροφορίες τους. Διάβασα όλα τα παραπάνω post, αλλά προσπαθώ να κατανοήσω ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Προσωπικά είμαι μισθωτός ΤΣΜΕΔΕ από το 2008 και ενδιάμερα (2011) είχα ανοίξει ένα μπλοκάκι το οποίο το έκλεισα τέλος Ιανουαρίου με ημερομηνία 31/12/2016, πληρώνοντας και το σχετικό προστιμο των 100€. Να τονίσω ότι εξακολουθώ από το 2008 να παραμένω μισθωτός ΤΣΜΕΔΕ στον ίδιο εργοδότη. Τώρα βλέπω στο site του ΕΦΚΑ βεβαιωμένες οφειλές περίπου 52€ το μήνα Ιανουάριο και άλλο τόσο για το μήνα Φεβρουάριο 2017. Κάλεσα μόλις το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ και μου είπαν να καλέσω στο ΤΣΜΕΔΕ για να ενημερώσουν τα μητρώα τους για τη διακοπή, κάτι που θεωρώ άκυρο. Οι ερωτήσεις μου είναι η εξής: 1) Θα πρέπει να καταθέσω κάπου το χαρτί διακοπής εργασιών που έλαβα απο την εφορία; Και αν ναι που; Στο ΕΦΚΑ; Στο ΤΣΜΕΔΕ; Και στα δύο; Ως τώρα δεν το έχω καταθέσει κάπου διότι είχα την πληροφόρηση ότι τα συστήματα του ΕΦΚΑ θα ενημερωθούν αυτόματα από την εφορία για τη διακοπή. 2) Μέχρι να διορθωθεί το λάθος θα θεωρούμαι ανασφάλιστος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.