Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

alexxanthi2

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αχαια

alexxanthi2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το μπαχαλο στην πολεοδομια Πατρας συνεχιζεται οπως τα λες συναδερφε...οποιον και ρωτησεις δεν ξερει τι του γινεται...αθανατη ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  2. Μηπως γνωριζει κανενας να με καθοδηγησει στο τι απαιτειται για αδεια κοντεινερ??
  3. Εμένα προσωπικα μ εχει δυσκολεψει πολυ θα ελεγα(οντας νεος στις μελετες) πολυ απαιτητικό, εχω ψιλοχαθει οσο να ναι.. Η συνεργασια του με τα αρχιτεκτονικα(autocad)?
  4. να κανω μια ερωτηση?? για αδεια περιφραξης και αδεια για χρωματα, εντος σχεδιου τι κανω? χρειαζεται να περασω κατι στο προγραμμα του ΤΕΕ?
  5. υπαρχει καποιος εδω που να το χρησιμοποιεί??
  6. Φίλε ήμουν πολύ τυχερός...είχα πάει ένα απόγευμα να παρακολουθήσω μια ομιλία παρουσίαση και τα σχετικά και κληρώνανε ένα scada pro και το αντίστοιχο αρχιτεκτονικό!! Ως 5ετής φοιτητής των ΠΜ μου έκατσε γάντι. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Διορθωστε το ποστ με την Επεξεργασια Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ckiriako
  7. προσφατα κερδισα το SCADA Pro και θελω να μαθω αν το προγραμμα ειναι αξιοπιστο..κατα την γνωμη σας και κατα ποσο χρησιμποιειται εξω.. επισης:ποια η διαφορα SCADA Pro & SCADA for win??τι κανει το καθενα??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.