Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nikoskontovas

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.domikes-kataskeves.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    ArchiCAD.
    Φωτορεαλιστική απεικόνιση εξωτερικών χώρων, εσωτερικών χώρων και διακόσμησης.
    Φωτογραφία.
    Rotary International
  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

nikoskontovas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επομενως κανο με την τακτοποιηση για το προ του 73, το οποιο αποδεικνυεται με αεροφωτογραφια και στην πορεια δινουνε την βεβαιωση, διχως να κανουμε τιποτε για το κτισμα που ειναι προ του 55.
  2. Καλησπερα. Καγκελα μπορεις να βρειςμεσα στην βιβλιοθηκη με τα διαφορα αντικειμενα. Χρωμα στους τοιχους μπορεις να επιλεξεις μεσα στις επιλογες του αντικειμενου. Αλλο ψρωμα σε καθε μια απι τις 2 πλευρες και αλλο χρωμα στην 3 η πλευρα. Μπορεις να βλεπεις στο 3d οποιον οροφο θελεις. Αν δεν εχεις βρει ακρη ακομα πες μου. Ειναι ευκολο. Καλη επιτυχια.
  3. Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα. Κτισμα προ του 55, το οποιο υπαρχεινσε αεροφωτογραφιες του δημου, το οποιο εχει και αυθαιρετο δωματιο, το οποιο ειναι πριν του 73. Αν γινει η τακτοποιηση του δωματιου, μπορει να δοθει βεβαιωση για μεταβιβαση; Χρειαζεται να παρουμε βεβαιωση απο την πολεοδομια για την παλαιοτητα; Αυτο το οποιο εχω στα ψερια μου, ειναι η αεροφωτογραφια, στην οποια εχει υπογραψει ο τοπογραφος και εχει δειξει και το περιγραμμα. Ευχαριστω.
  4. Μηπως ξερει κανεις, γιατι αλλα χρωματα εμφανιζονται στις πινακιδες σωστα και αλλα με αλλη αποχρωση;
  5. Αγαπητε συναδελφε καλημερα. Ο λογος που θελω να σωσω την πινακιδα σε dwg, ειναι για να την παραλαβει αλλος συναδελφος, ο οποιος δουλευει σε autocad και να μην χρειαστει, να κανει ολο το στησιμο απο την αρχη. Τελικα βρηκα πως γινεται αυτο: Εχοντας ανοιξει την πινακιδα, κανουμε αποθηκευση ως - αποθηκευση ως dwg - ρυθμισεις - για περαιτερω επεξεργασια - ρυθμισεις στον επιλεγμενο μεταφραστη - διαταξη εγγραφου: επιλεγω την εκδοση του autocad - αποθηκευση πινακιδας: επιλεγω model space -αποθηκευση κατοψης: διασπαση συνθετων στοιχειων archicad. Με αυτο τον τροπο, καταφερα να στειλω σε αρχειο dwg, ολοκληρη την πινακιδα και με την μορφη και την διαταξη που την βλρπω εγω στο archicad. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, στην δικη ερωτηση.
  6. Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής: Δουλεύω το ArchiCAD15. Έχω δημιουργήσει τις πινακίδες, μέσα στις οποίες έχω κομμάτια από διάφορα μέρη της μελέτης και με διαφορετική κλίμακα. Όλη αυτή την πινακίδα, πως μπορώ να την save ώστε να την επεξεργαστεί κάποιος στο autocad; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.