Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ariskrs

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

997 profile views

ariskrs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω αναλάβει την εκπόνηση μελέτης για την επέκταση αποθήκευσης φιαλών υγραερίου σε υπαίθριο χώρο από 1.000Kg σε 4.000 Kg ( έως και 4.000 ). Η μελέτη θα συνταχθεί με βάση την ΚΥΑ Δ3/14858/1.7.1993 ( ΦΕΚ Β΄477 ) και του άρθρου 5 του Ν3325/11.3.2005 ( ΦΕΚ ΄68 ) . Ξέρετε εάν υπάρχει κάποια τροποποίηση - συμπλήρωση των προαναφερθέντων? Επί πλέον, αν υπάρχει κάποια έτοιμη τεχνική περιγραφή, την οποία θα συμπληρώσω με τα δεδομένα της επιχείρησης, θα ήταν καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τελικά ανοίγοντας στο κέλυφος τις διαχωριστικές 1 & 2, πράγματι παρουσιάζονται οι θερμογέφυρες ΣΨ1 & ΣΨ2. Το πρόβλημα όμως εξακολουθούσε να παραμένει. Αποφάσισα λοιπόν να το φορτώσω στην επιθεώρηση μαζί με το πρόβλημα για να δω τι θα μου βγάλει. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ!!!! Πως γίνεται αυτό?
  3. Μια βοήθεια παιδιά. Βγάζω το πιστοποιητικό σε μια πολυκατοικία με άδεια 2017 και περαίωση 2018. Αφού έχουν συμπληρωθεί τα πάντα και πατάω εκτέλεση μου βγάζει “ υπάρχουν λάθη στην επιθεώρηση “ και πιο συγκεκριμένα οι τιμές στις θερμογέφυρες στα αδιαφανή τμήματα των μη θερμαινόμενων χώρων είναι μηδέν. Πηγαίνοντας ς πάλι στα αδιαφανή των ΜΘΧ, δεν υπάρχει κανένα πεδίο για συμπλήρωση των θερμογεφυρών. Τι κάνουμε? η΄τι λάθος κάνω. ( Το λογισμικό που χρησιμοποιώ είναι το ΤΕΕ-Κ.Εν.Α.Κ. 1.31_March2018 )
  4. Μήπως ξέρεις συνάδελφε που θα βρω έντυπο μελέτης πυρασφαλείας φυαλών υγραερίου σε υπαίθριο χώρο, καθώς και αποθήκευσης των άδειων ( πάλι σε υπαίθριο χώρο )?
  5. Δ3/14858 - ΦΕΚ Α77 Β΄1993 ( Σελίδα 5210 " Αποθήκευση φυαλών υγραερίου σε υπαίθριο χώρο " και Σελίδα 5214 όσον αφορά την αποθήκευση άδειων φυαλών )
  6. Κι εσύ τώρα, νομίζεις ότι κατάλαβαν
  7. Να έχεις υπόψιν σου ( και σου μιλάω νε εμπειρία 38 χρόνων ) ότι, το κάθε γραφείο Πυρασφαλείας, σε όλη την επικράτεια, ερμηνεύει την σχετική νομοθεσία κατά το δοκούν. Άλλωστε επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του κάθε ελεγκτή να προτείνει, να συμπληρώσει κλπ
  8. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Υ.Δ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ( π.χ Συστήματα τοπικής εφαρμογής. ανίχνευση εκρηκτικών αερίων κλπ ).
  9. Από την Πυροσβεστική μου είπαν ότι πωλούνται. Μια τιμή που μου είπαν ( περίπου 420 €, για τον ΕΛΟΤ που αφορά τον ΕΛΟΤ ΕΝ 12845 ), κάνει σχεδόν απαγορευτική την αγορά τους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.