Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kosinthos

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kosinthos

  1. Όχι βέβαια απλά όσοι εμπιστευτίκαμε την πολυετή εγγύηση και το service τους απλά την πατήσαμε, έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω πλέον τι να πω και στον πελάτη μου. τι θα μπορούσα άραγε να κάνω με το error 86 τα έχω ελέγξει όλα γειώσεις ουδέτερο μόνο στην χελώνα της ΔΕΗ δεν είδα μήπως έκαναν καμιά πατάτα οι τεχνικοί, και ο μετασχηματιστής τους είναι καινούργιος.
  2. Καλησπέρα έχω έναν SE10k ο οποίος εδώ και δυο μήνες μου έχει βγάλει error 86 και δεν μπορεί να κουμπώσει στο σύστημα μετά από 180 δεύτερα ξαναμηδενίζει και ξεκινά πάλι την αντίστροφη μέτρηση. Έχω επικοινωνήσει με την SE με κάποιο Nisso οι οποίοι δεν μου τον αλλάζουν ισχυριζόμενοι οικονομικές διαφορές με την εταιρεία που το προμηθεύτηκα (οι οποίοι ήταν και από τους επίσημος αντιπρόσωπος τους στην Ελλάδα) δεν έχω σύστημα τηλεμετρίας, μήπως ξέρει κάποιος πως να ενεργήσω? Ευχαριστώ.
  3. Γνωρίζεις μήπως την διαδικασία αδειοδότησης και αν υπάρχει καποια επιδότηση για τέτοιου είδους επενδύσεις;
  4. Καλησπέρα και συγνώμη που παρεμβάλομαι στο τοπικ, ενδιαφγέρομαι κι εγώ για φωτοβολταικά στην Κύπρο. Θα ήθελα να ρωτήσω την τιμή πώλησης της kWh Διαδικασία αδειοδότησης και συνήθη χρόνο διεκπεραίωσης των διαδικασιών, αν υπάρχει κάποιος νόμος που διευκολύνει τους παραγωγούς όπως ο 3851/10 που εξαιρεί αδείας από την ΡΑΕ τους παραγωγούς των έως 100kW και όπως είπε ο armageddon παραπάνω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το θέμα.
  5. Παίζει μεγάλο ρόλο η διάταξη των σωμάτων: τοποθέτηση σε ταβάνι, τοίχο, απέναντι από πράθυρα ή μπαλκονόπορτες τα οποία και αυτά ακτινοβολούν με την σειρά τους. Τα πάνελ εκπέμπουν προς μια κατεύθυνση οπότε θα πρέπει να "δέσεις" τον χώρο για να τον καλύπτεις επίσης υπάρχει σε μία εταιρεία με θερμαντικό σώμα τέτοιου τύπου το οποίο είναι σαν ντισκομπάλα και αναρτάτε στο ταβάνι το συγκεκριμένο εκπέμπει προς όλες τις κατευθύνσεις θερμότητα. konsantina απ'ότι μου είπαν δεν εχει καμία σχέση με το συμβατικό σύστημα όσον αναφορά την αίσθηση. Το πρόβλημα νομίζω πως είναι η κάλυψη από τέτοιυ είδους σώματα γιατί όπως είπε και stayros δεν με πολυπείθουν.
  6. Θα συμφωνήσω με τον Υiannis-mech νομίζω οτί με εκφράζει απόλυτα μετά απο τον CostasV βέβαια και επιπλέον να προσθέσω πως όταν κάνεις απ'όλα (είσαι και στη μαστοράντζα είσαι και μόδιστρα-ος) παράλληλα το σίγουρο είναι οτί σε κάποιο από τα δύο υστερείς και ακόμη πιο βέβαιο να υστερέις και στα δύο.
  7. Τα σώματα αυτά είναι κατανάλωσης έως και 1800W (όσο και ένα σεσουάρ) το οποίο είναι ικανοποιητικό για ένα χώρο του σπιτιού 30-40τμ. Αποτελούνται από μια αντίσταση η οποία θερμαίνει ένα υφεστιογενές πέτρομα. Όσον αναφορά την ξένη αγορά δεν έχει περπατήσει ιδιαίτερα διότι στο εξωτερικό το κύριο μέσο παραγωγής θέρμανσης είναι το φυσικό αέριο και σε πολλές χώρες σχεδόν δωρεάν. Γνωρίζω πως αυτά τα σώματα έχουν πιστοποιήσεις και βραβεία από διάφορες χώρες. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον CostasV οτί η υπέρυθρη θέρμανση δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης.
  8. Την έψαξα και εγώ για να φέρω μάλιστα αντιπροσωπία με τέτοιου είδους θερμαντικά σώματα στην περιοχή μου. Οι υπεύθυνοι μου έκαναν και μία σχετική επίδειξη ήταν το καλοκαίρι όμως και δεν μπόρεσα να αντιληφθώ την θερμότητα ένιωθα κάτι παραπάνω από την θερμοκρασία του σώματός μου και κάτι σαν ανεπαίσθητο γαργάλημα σαν μασάζ όταν στεκόμουν μπροστά στο πάνελ. Η λειτουργία τους είναι πολύ απλή και η φιλοσοφία τους ακόμη πιο απλή, είναι πιο φθηνά σε κατανάλωση ακόμη και με τα καινούρια τιμολόγια της ΔΕΗ κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την konsantina με έμφαση στο πόσο καλό είναι για το κτίριο και για το περιβάλλον επίσης έχουν και πολύ καλή αισθητική και δεν χρειάζετε χώρος για λεβιτοστάσιο. Με προβλιμάτισε το οτί για καινούρια σπίτια ίσως χρειάζετε τριφασικό ρεύμα από την ΔΕΗ γιατί για ένα σπίτι 100 τμ (σε πολυκατοικία της Ξάνθης) χρειάζετε περίπου 11KW κατανάλωσης σώματα.
  9. Εξήγησα στην υπάληλο ότι είμαι μηχανικός και πως ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη επιδότηση και μου το ξέκοψε αρχικά με την "δικαιολογία" της έναρξης η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει το 2007 και μου συμπλήρωσε πως για αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να έχω και κάρτα ανεργείας. Θα ξαναπάω να ρωτήσω (σε άλλη υπάληλο)και ελπίζω να με κατατοπήσουν.
  10. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νεο μέλος, έχω κάνει έναρξη το 2008 και διαβάζοντας την συζήτηση πήγα στον ΟΑΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα για να ενημερωθώ. Το αποτέλεσμα ήταν να με αποθαρρήνουν εντελώς λέγοντας μου ότι οι επιδότηση ΝΕΕ αφορά άτομα που έχουν κάνει έναρξη το 2007 και έχουν κάρτα ανεργείας σε ισχύ για 30 τουλάχιστον ημέρες. Θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς αν με ενημέρωσαν σωστά γιατί σε προηγούμενες συζητήσεις σας παρακολούθησα μηχανικούς που είπαν ότι έκαναν έναρξη το 2008 και πήραν την συγκεκριμένη επιδότηση, για κάρτα ανεργείας δεν το συζητώ δεν έχω βγάλει ποτέ μήπως γίνετε κάτι και με αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.