Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xmarn

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xmarn

  1. Ευχαριστώ πολύ!!Λιτό και Περιεκτικό !!!
  2. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάποια εταιρεία με τουβλάκι επένδυσης . Έχω βρει την εταιρεία 'ΜΑΘΙΟΣ' θα ήθελα και κάτι άλλο εναλλακτικά. Πρόκειται να επενδυθεί τοίχος σαλονιού και δε θα ήθελα να δείχνει "φούρνος". Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα , ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Με προβληματίζει το γεγονός ότι στο ΝΟΚ αναφέρει ότι η αφαίρεση τετραγωνικών κλιμακοστασίου σε περίπτωση προσθήκης, γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυθαίρετη δόμηση. Αν δεν έχει τακτοποιήσει την αυθαιρεσία του ο συνιδιοκτητης (κλείσιμο εξώστη όχι προς κοινόχρηστο τμήμα του Δήμου) Τι θα πρέπει να συμβουλέψω τον πελάτη μου? (καταγγελία, δικαστική οδό κλπ)
  4. Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν μπορώ να εκδόσω άδεια προσθήκης ορόφου σε πολυκατοικία όπου σε κάποιον όροφο υπάρχει αυθαιρεσία (πιθανόν τακτοποιημένη). Συγκεκριμένα υπάρχει δικαίωμα υψούν 30τμ και η αυθαιρεσία είναι 10τμ περίπου. Οι ιδιοκτήτες του δώματος και της "αυθαίρετης δόμησης" είναι διαφορετικοί. Υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθούν από τη συνολική εναπομείνουσα δόμηση των 30τμ τα 10τμ αυθαιρεσίας????
  5. Καλησπέρα, Έχω έναν πελάτη ο οποίος είχε ενοικιάσει έναν αποθηκευτικό χώρο. Η αποθήκη κάηκε από βραχυκύκλωμα (όχι ολοσχερώς ) και πρέπει να συντάξω για την ασφαλιστική εταιρεία μία τεχνική έκθεση για την έκταση των προκληθεισών ζημιών και τον τρόπο αποκατάστασης αυτών. Υπάρχει κανένας συνάδελφος που να έχει χειριστεί τέτοια περίπτωση και να με βοηθήσει στην περιγραφή ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.