Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jb91

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

jb91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας παιδια..φοιτητής ειμαι..και εχω μια ερωτηση.. Οταν διαστασιολογώ πυρήνα σε σχήμα Π στις γωνίες που τα τοιχωματα ειναι κοινα, με τους οπλισμους τι γίνεται?..θελω να πω πχ οτι για το χ-χ τοιχωμα στην βαση εχω βαλει 4Φ28 στις γωνιες και 6Φ25 ενδιαμεσα ενώ στο y-y υπολογιζω οτι θελει στις γωνιες πχ 4Φ16 και 6Φ16 ενδιαμέσα..Τι γίνεται σε αυτην την κατάσταση??..πρέπει να έχω κάποια κοινά σίδερα η κατασκευαστικά γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Γεια σας παιδια..Επειδη και εγω τελειωνω σε ενα χρονο (πολιτικων μηχανικων απθ) αρχιζα να κοιταω για μεταπτυχιακο..θα ηθελα οποιος εχει την εμπειρια η εχει ασχοληθει με το αντικειμενο να μου δωσει καποιες πληροφοριες οσο αναφορα το construction management γενικα για το αν προσφερει ευκαιριες στην ελλαδα η εξωτερικο και κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεις με αυτο το κομματι συγκριτικα με καποιο μεταπτυχιακο πανω πχ. σε structural engineering.. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. Γεια σας παιδιά..Μια ερώτηση και από εμένα για μεταπτυχιακά στην Αγγλία. Γνωρίζετε κάποιο καλό πανεπιστήμιο που να έχει σοβαρό Msc σε management/project managment ή κάτι σχετικό?? Και κατά πόσο αξίζει ένα τέτοιο μεταπτυχιακό έναντι Msc σε Concrete/Steel structural engineering??...Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.