Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GRKI

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GRKI

  1. Παρακαλω πειτε την γνωμη σας καθοτι εχω παρατηρήσει σκουρια μεσα στις ταινιες που περναν απο τις κυψελες. Σε ολα μου τα πανελ. Δεν θελω να αναφερω μαρκα πανελ προς αποφυγη κακοβουλων-ανταγωνιστικων σχολιων. Ευχαριστω.
  2. Οκ. οποτε καταλαβαινω οτι ειναι περιττό η τοποθετηση εξτρα επιτηρητή και ισως δεν ηταν αυτο και το αιτιο της βλαβης. astrah πήραμε τηλ στην εταιρια επιτοπου τους ειπαμε τι γινεται και περιμενουμε την αντικατασταση του. Οτι λεει και το φυλλάδιο της εγγύησης του.
  3. Γειά σας παιδιά. Το inverter μου βγήκε off μετά από 3 χρόνια καλής λειτουργίας. Το πόρισμα του ηλεκτρολογου ήταν λόγο υπέρτασης του δικτύου καθότι είμαι σε απόμακρη περιοχή. Μου πρότεινε να βάλω επιτηρητή τάσης για προστασία απλός η τιμή που μου είπε είναι τσιμπημένη. Όντως χρειάζεται? Μήπως έχει τέτοια προστασία ο inverter από μόνος του? Παρακαλώ βοηθήστε.
  4. Ενδιαφερον... Παρε στο τμημα μετρησεων να σου πουνε. Και πες μας και εμας να ξερουμε...
  5. Ρε παιδια ευχαριστω για τις απανησεις, αλλα δεν ρωτησα αν επιτρέπεται. Το ξερω οτι 'κανονικα' δεν κανει αλλα στην Ελλαδα ειμαστε. Τελος παντων αν απαγορευονται αυτες οι ερωτησεις ας διαγραφει το ποστ τι να πω.
  6. Απο οτι καταλαβα Αurora μεχρι 5,7κw και Kostal μεχρι 11kw. Γραφει ομως και Maximun Output 5 και 10 αντιστοιχα. Δλδ και παραπανω να το βαλεις μηπως στην εξοδο δωσει παλι μεχρι 5 και 10???
  7. Παιδια εχω ενα φωτοβολταικο 4,95Kw με Aurora 5kw και ενα 9.87Kw με Kostal 10kw. Τι ανοχες εχει ο καθενας για παραπανω πανελ? Και εκτος τα Watt αν παιζουν ρολο και τα Volt που βγαζουν τα πανελ. Ευχαριστω.
  8. Απο την παρασκευη εχω προβλημα με την θυρα ethernet του Inverter. Δεν συνδέεται με τίποτα σε δικτυο και εκτος αυτου δημιουργει προβλημα σε ολο το υπολοιπο δικτυο. Κοβετε το ιντερνετ 'κολαει' η Ip camera που εχω στον χωρο κτλ....Μολις βγάλω το καλωδιο απο το Ινβερτερ ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα. Ειχε κανεις αναλογο προβλημα? Περιμενω πως και πως την Δευτερα για να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεια στην Θεσσαλονικη.
  9. Απο την αρχη θελει η Δεη το χαρτι νομιμοτητας αλλιως δεν προχωραει τιποτα... Εγω ξεμπερδεψα ευτυχως και περιμενω για την συνδεση....
  10. Πηρε κανεις βεβαιωση απο την πολεοδομια τελικα? Την βγαζουν σχετικα γρηγορα ή πρεπει να κανουν και καμια αυτοψια (μετα απο κανα χρονο ) Αυριο μαλλον θα παω να κανω αιτηση.... και ο θεος βοηθος......!
  11. Εχει κανεις γνωμη ή εμπειρια για τα παραπανω πανελ της εταιριας ????? http://www.solarpowe...CI-Specs-EN.pdf
  12. Και εγω μια απο τα ιδια παιδια. απο Δραμα ειμαι και μου ζητησαν τα ιδια απο την Δεη. πηγα απο την πολεοδομια, τους το ειπα και γελασαν. Τελος παντων οι ανθρωποι μου ειπαν ελα με τον μηχανικο σου και θα σου δωσουμε την βεβαιωση. Παω την Δευτερα και ο θεος βοηθος.... Μήπως η ειδικότητα που λέει στο προφίλ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.?Αν ναι παρακαλώ να μπει η σωστή.Ευχαριστώ, Manolis gon
  13. Εχει πληρωθει η πρωτη φαση. 1000Ευρω. Αλλα ο ιδιοκτητης το μετανιωσε και δεν θα το τακτοποιησει. Υπαρχει περιπτωσει επιστροφης? Περιμενουμε καμια τροποποιηση?????
  14. Ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια... πιστευω θα βγαλω ακρη.
  15. Ηθελα να ρωτησω εαν γινεται επιστροφη χρηματων ενω εχει πληρωθει η πρωτη δοση μονο. Ή, αν γινει μεχρι τελος Ιουνιου για το ιδιο αυθαιρετο αλλα με νεα αιτηση απο αλλο μηχανικο θα συμψηφιστει το ποσο ή χανεται εντελως?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.