Μετάβαση στο περιεχόμενο

zaras

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

zaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συγγνώμη για τους αγγλικούς χαρακτήρες.όσο για τον συμβολαιογράφο που ανέφερες συμβολαιογραφικά φαίνονται 2 μαγαζιά και ξέχασα να ανφέρω πως έχει το καθένα το ρολόι του (πως έχει γίνει αυτό μην με ρωτήσεις δεν γνωρίζω να σου απαντήσω) άρα το θέμα του ιδιοκτήτη είναι να είναι και πολεοδομικά νόμιμος. η δήλωση στατικής επάρκειας εφόσον δεν υπάρχει επέμβαση στον φέροντα οργανισμό είναι απαραίτητη?
  2. καλησπέρα συνάδελφοι.είναι η πρώτη φορα που γράφω μιας και είμαι νέος.διάβασα με ενδιαφέρον όλο το topic αφού έχω μια περίπτωση που με απασχολεί και θα ihela τη βοήθεια σας γιατί μονος μου δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.θέλω να κάνω διαχωρισμό ενός ισογειου καταστήματος 75 τετραγωνικών σε δυο (ο διαχωρισμός έχει γίνει ήδη, απλά θέλει ο ιδιοκτητης να νοικιάσει το ένα και να είναι νόμιμος). ρώτησα μεγαλύτερο συνάδελφο μηχανικό και m είπε πως χρειάζεται άδεια διαρρύθμισης εσωτερικών χωρων.απευθύνθηκα στην πολεοδομία (αχαρνών) να ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να περιέχει ο φάκελος για μια τέτοια άδεια(μελέτες,δικαιολογητικά) και m είπαν πως δεν γνωρίζουν μιας και έχει αλλάξει ο νομος (4030), να τον διαβάσω και να πάω ότι καταλαβαίνω.επίσης υπάρχουν κάποιες αυθαιρεσίες στο κατάστημα που τις έχω τακτοποιήσει ήδη..αν μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με διαφωτίσει θα ήμουν υπόχρεος.παρεπιπτόντως η άδεια είναι του 79.το αναφέρω γιατί κάτι διάβασα παραπάνω για κτίρια που αίνε κατασκευασμένα προ γοκ 85.ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.