Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ERIETTA

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΚΑΒΑΛΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.094 profile views

ERIETTA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Την τεχνική έκθεση την ξέχασα αλλά όσο αφορά τα Αρχιτεκτονικά δεν τα ζητάνε από την Υπηρεσία Δόμησης, όπως είπα και πιο πάνω κάθε υπηρεσία Δόμησης ζητάει άλλα δικαιολογητικά τι να πω, δυστυχώς δεν υπάρχει μια κοινή γραμμή να ξέρουμε τι γίνεται!!
  2. Ευχαρηστώ σε όλους για τις συμβουλές και απόψεις σας. Εμένα μου ζητήσανε τα εξής: 1. Φωτογραφίες 2.υπευθυνη δήλωση παλαιότητας ιδιοκτήτη 3.Τοπογραφικό Διάγραμμα 4. Διάγραμμα κάλυψης 5. απόδειξη παλαιότητας (βεβαίωση Δημάρχου, Σύνδεση ΔΕΗ 6. Συμβόλαια 7. Δήλωση αντοχής και την δήλωση ένταξης για την αυαθαιρετη αντικατάσταση στέγης.
  3. Εντάξη το καταλαβαίνω ότι δεν είναι τελείως παράλογο αλλά άντε και δηλώνεις αυθαίρετη αντικατάσταση στέγης ως 1 παράβαση στο ν. 4014/11 τι δικαιολογιτικά θα στείλεις? όσο αφορά την παλαιότητα? θα δηλώσεις ότι δεν υπάρχει οικοδομική άδεια και κάνεις μια δήλωση ως προς την παράβαση? και άντε και το έκανες την πιστοποίηση που πέρνεις από τον Δήμο την στέλνεις μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για την ρύθμιση?Δεν ξέρω το θεωρώ άδικο να μπεί ο ιδιοκτήτης σε τέτειο κόστος μόνο και μόνο για να πάρει μια πιστοποίηση νομίμου περιγράμματος!!Φυσικά από την στιγμή που δεν είναι σαφές σε κάθε περίπτοση τι πρέπει να κάνουμε κάθε ένας το ερμηνεύει όπως νομίζει ότι είναι σωστό ακόμη και υπηρεσίες Δόμησης έχουν πρόβλημα ώς προς την εγκυρότητα αυτόν που λένε, βέβαια αυτοί ελέγχουν, υπογράφουν και πρέπει να είναι καλλημένοι!!!
  4. καταρχάς αναφέρομαι για Πολαιοδομία Καβάλας. Τελικά κατάλαβα ότι η κάθε Πολεοδομία έχει τον δικό της τρόπο που ελέγχει και εκδιδει κάθε άδεια αλλα άντε καταλαβαίνω τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλα η δήλωση στον ν. 4014 τι ρόλο παίζει?
  5. Καλημέρα σε όλους!!! Εχω το εξής πρόβλημα με ένα κτίσμα που προϋφηστατε το 1955 και φαίνεται στην διανομή του 1960 με το περίγραμμα και τις διαστάσεις του κτίσματος όπως είναι σήμερα. Κάνωντας αίτηση στον οικίο Δήμο για πιστοποίηση Νομίμου Περιγράμματος μου είπαν ότι η σκεπή έχει γίνει αντικατάσταση και γι' αυτό τον λόγο μου ζητάνε να εντάξω την αντικατάσταση στέγης ως μια παράβαση στον Ν. 4014/11 και αφου πληρωθεί το παράβολλο και τα σχετικά καθώς και αφού τους προσκομήσω τοην δήλωση ένταξης θα μου δώσουν την πιστοποίηση του Νομίμου Περιγράμματος!!! Δεν μπορώ να καταλάβω το ότι από την στιγμή που ο Δήμος πιστοποιεί το Νόμιμο Περίγραμμα και μόνο το νομιμο περίγραμμα τι σχέση έχει η στέγη 'η τα κουφώματα!!!Θα ήθελα τα φώτα σας και κάποιο τρόπο να μπορέσω να τους αποδείξω ότι κάτι τέτειο ενδεχομένος δεν είναι εφυκτο! γιατί τι α δηλώσεις και πως στοιχειοθετής ότι είναι πριν το 55 χωρίς Νόμιμο περίγραμμα ευχαρηστώ!!!
  6. Θα ήθελα να ρωτήσω χώρος που βρίσκεται κάτω από εξωτερική σκάλα έχει κλειστεί και έχει επεκταθεί η αποθήκη που ε'οδη υπήρχε μέσα στην κατοικία υπολογίζεται με αναλυτικό το πρόστιμι ή μήπως θεωρείται υπέρβαση δό ησης? Ευχαρηστώ!!!
  7. Συνάδελφοι γειά σας, όπως όλοι έτσι και εγώ αντιμετοπίζω πρόβλημα με την δήλωση αυθαιρέτου: Σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο 6 στρέμματα υπάρχει αποθήκη 25 τ.μ. και ύψους 2,20 μ. βρίσκεται στα όρια του αγροτεμαχίου χωρίς τις απαιτούμενες αποστάσεις 1. Ανήκει στην κατηγορία υπηρεσίες? 2. που βάζω τα τ.μ. για να υπολογιστεί το πρόστιμο? ή μήπως πάει με αναλυτικό 3. θα επηλεγεί και κατηγορία 8 παραβίαση πλαγίων αποστάσεων? 4. στο Ε9 δηλώνεται το αγροτεμμάχιο αλλά όχι το κτίσμα και παλαιότητα προ 83 μπορεί να αποδειχθεί γιατί φαίνεται στο χάρτη γής. Εαν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του ευχαρηστώ εκ τον προτέρων!!!
  8. Θα ήθελα σαρχικά να σας συγχαρώ για την σελίδα αυτή. Είναι πολύ χρήσιμη για όλους. Έχω ένα θεματάκι με μία Νομιμοποίηση στην οποία δε μπορεί πουθενά να αποδειχτεί ότι είναι πρίν το 2006, η ερωτησή μου είναι ,με τα πρόστημα και το ΙΚΑ τι γείνεται? ευχαρηστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.